Şimdi Ara

Sabah yorgun uyanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah uyandigimda bas agrisi ve yorgunlukla uyaniyorum gun boyu ustumde bu yorgunluk ders calismayida etkiliyor haliyle.neden oluyordur sizce doktora gidiyim mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• farkında mısın saat gecenin 2 si :))
    yani geç yatarsan sabah erken de kalkarsan baş agırır yani
  • Osbiri azalt

• sebastian2121 S kullanıcısına yanıt
    Gunluk 8-9 saat uyuyorum hocam

• Haftada 3-4 kez cok zarari oldugunu dusunmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUzanaMezunŞoku

Haftada 3-4 kez cok zarari oldugunu dusunmuyorum

Sen dediğimi yap 1 hafta tamamen bırak farkı gör.

• quote:

Gunluk 8-9 saat uyuyorum hocam

oha olum o zman ÇOK YATMAKTANDIR :))))))))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece arabada uyumak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lol oyna fireee
  • O kadar ilgisi var midir bro ya 1 saate geciyo onun yorgunlugu :D

• sebastian2121 S kullanıcısına yanıt
    Az uyuyunca da uykusuzluk oluyor hocam mezunum birde dinc oluyum diye cok uyuyorum ama nafile sabah bas agrisi gozlerde yanma oglene kadar kendime gelemiyorum

• quote:

O kadar ilgisi var midir bro ya 1 saate geciyo onun yorgunlugu :D

Kesinlikle var.Bunu test etmen içinde 1 hafta bırak diyorum işte sonra farkı anlicaksın.Kendimden örnek veriyim bende ölü gibiydim sürekli her tarafım ağrıdı sonra doktora gittim dedi osbiri bırak bende 1 hafta ara verdim 1 hafta sonra ölü ben gitti enerjik biri geldi şimdi spora bile başladım

• quote:

Az uyuyunca da uykusuzluk oluyor hocam mezunum birde dinc oluyum diye cok uyuyorum ama nafile sabah bas agrisi gozlerde yanma oglene kadar kendime gelemiyorum

hocam O ZAMAN ÇARE doktor :(
    ayrıca cevuz+bal tüket seni gün boyu dinç tutar ama o 3 4 kere yaptıgın olayda 2 kat artar :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Eyvallah hocam denicem bakalim 1 haftaligina bakalim farki olacak mi?+18 arsivide siliyorum simdi.doktor direk boylemi dedi cidden onu merak ettim

• quote:

Eyvallah hocam denicem bakalim 1 haftaligina bakalim farki olacak mi?+18 arsivide siliyorum simdi.doktor direk boylemi dedi cidden onu merak ettim

Aynen böyle dedi şok olmuştum hatta.Sonra tabi farkı görünce inandım.Ders çalışmana bile etki ediyor dikkatin dağılmıyor uykun gelmiyor vs.Sunuda soyliyim osbiri birakmakta zordur.Bi cesit bağımlılıktır ben cok zorlanmistim.Zorlanirsan eger nofap türkiye sitesinde takil orda yüzlerce senin benim gibi adam var.

• Hocam belki de sebep o dur hic ihtimal vermememe ragmen.1 haftalik hands free bakalim fark olacak mi

• quote:

Hocam belki de sebep o dur hic ihtimal vermememe ragmen.1 haftalik hands free bakalim fark olacak mi

Dene 1 hafta sonuçları yazarsın

• Tamam hocam eyvallah.ben sigarayi biraktim bir de 2 gun once.zor bi hafta olacak benim icin sonuclari yazacagim unutmazsam.

• Ben video izlemiyorum ve haftada 1 yapıyorum benim için de zararı var mı yoksa tamamen mi bırakmalıyım.
  • Erken uyumaya çalış ve spor yap,gün içinde hareketli olmaya çalış..Ceviz,muz ve bal da tüketebilirsin enerji vermesi açısından.Ya da bitkisel takviye alabilirsin ginseng gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.