Şimdi Ara

Sabah ilk calisma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar arabam sabahlari calistirirken boguluyo gibi oluyo kendi kendine gaz veriyor 1500 devire kadar sonra gaz kesince devir dusuyo gibi oluyo ama arabadan boguk boguk ses geliyor daha iyi anlayabilmeniz icin video cektim. Gaza gecince 900 devire dusuyor ve herhangibir problem kalmiyor. Birde sabah ilk calismada mars sureside uzadi nedeni ne olabilir? Yorumlarinizi bekliyorum..https://m.youtube.com/watch?v=CUIyee78Tak aracim 98 model palio 1.6 16v

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• necromancer42 N kullanıcısına yanıt
    sorununuzla aynı mı bilmiyorum belki yardımcı olur diye yazıyorum, eski aracım peugeot 106 idi durup dururken rölantide kendiliğinden gaz vermeye başladı.trafikte falan bir anda gazı köklüyordu,vitesteyken bir problem olmuyordu.tamircide aracı bilgisayara bağladılar defalarca gitmeme rağmen birşey bulamadılar.neyse uzatmayayım,en sonunda problem bulundu,şöyle ki rölanti motoru diye ufak bir parçası varmış arıza yapmış.değiştirince düzeldi.sizin probleminizde böyle bir şey olabilir belki.hoş peugeot antin kuntin bir arabaydı belki diğer arabalarda böyle bir parça bile yoktur.
  • gewa G kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler evet benim aracimdada rolanti motoru var ama sorunun otomatik jiklede kaynaklandigini ogrendim aslinda bu bir sorun degilmis yani otomatik jikle devreye giriyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.