Şimdi Ara

Sabah Sporu Kahvaltısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sabah 10 gibi spora gidiyorum 8 gibide kalkıyorum.Lakin sanki kahvaltımı yetersiz etmişim gibi düşünüp antremanımda tam güç gösteremiyorum.Benim durumumda olan arkadaslar varsa nasıl kahvaltı ettiklerini paylaşırlarsa sevinirim.Ek olarak hangi gainerı almalıyım?

Kahvaltım: 3 yumurta,fıstık ezmesi sürülmüş3-4 dilim cavdar ekmeği,peynir ve yulaf-süt-muz tüketiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 de uyanıp 10 da spor a gidiyorsan kahvaltıyı biraz daha hafifletmen iyi olabilir çünkü iki saat yediklerinin sindirilmesi için yetersiz, yemekler hala midendeyken performansın düşer. Sütü ve peyniri çıkar bi kere sindirimi acayip yavaşlatırlar.
    3 yumurta, fıstık ezmesi, ekmek yulaf ve muz kalsın

Aslında sabah erken spor yapanlar için bir gün önceki beslenme daha önemlidir, öncesinde iyi beslen, sabah sadece açlıgını almak için küçük bi öğün yap, spora git, farkı göreceksindir.

Ayrıca su olayıda var, vucudun su ihtiyacını da karşılamaya çalış spora kadar, buda performansı arttırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 5 Aralık 2018; 17:48:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabah Kahvaltım
    8 ay önce açıldı
    Öğle Yemeği
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.