Orta derecede izlenen yayıncılar sadece abone sayılarıyla bir milletvekili parası kazanırken, reklam ve sponsorlarla aylık kazançları neredeyse yüz binleri buluyor. Bazen bu yayınları izlerken ''abi sabahın köründe atmden çektiğim son paramı atıyorum'' , ''kardeşim sabah iş var'' gibi gelen bağışları görüyorum. Gerçekten üzülüyorum. Yazık.... |
Sabahın köründe işe gidip yayıncılara bağış atan zavallı aptallar

-
-
İnsanlarin yalnizligi o kadar derin ki o elemanı artik kendi dostu gibi görüyor
Lan yolda gorsek selam versek adamlar icinden gene mi bi salak diyecek ama ona ragmen millet para atiyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Memnunlarsa sorun yok saatten iki vida düşsede çarklar her daim dönmeye devam eder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakın sistem hep böyle işler. Birileri birilerinin sırtından zengin olacak.
Biz enayiler var olduğumuz sürece zenginler daha da zengin olacak.
Bugün o adam bağış yapar enayi dersin. Yarın sen başka bir şey yapar yine enayi olursun.
-
abla ismi mi evet ismi mi okur musun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş kıskançlık yapmanın lüzumu yok sen de yayıncı ol o zaman
-
ben yayıncı olabilirim demiyorum. Belki de yayın açsam elim ayağım dolaşır 1 kelime bile edemem. Bu değil olay. Bu kişiler über zengin. Ve bu asalakları savunan bazı salaklar ve ahmaklar var. Ve onları ailesine göstermeyeceği ilgiyi gösterip onlara adeta taparcasına savunanlar var. Ben bu kişilerin ahmaklığından bahsediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Lan yolda gorsek selam versek adamlar icinden gene mi bi salak diyecek ama ona ragmen millet para atiyoBenim maraz ali’yi içselleştirdiğim gibi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahaahah belki dequote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessBenim maraz ali’yi içselleştirdiğim gibi mi
Alıntıları Göster
Sabah 04:30 ise gidiyorum awk 🥲 su zamana kadar ne yayinci izledim ne de 1 kurus bagis attim.
netflix, steam de über zengin ama onlara para atıyorum, eğlendiğin şeylere para harcamadıktan sonra para kazanmanın ne anlamı var
Buna ben de anlam veremiyorum.Hayır çok zenginsindir,çok paran vardır,paranı nereye harcayacağını bilemiyorsundur anlarım ama asgari ücretle geçinen,ailesinden harçlık alan insanların kalkıpta sırf yayıncılar mesajlarını okusun diye para atmaları anlamsız.
Bunun steam,netflix gibi platformlarla karşılaştırmanın anlamı yok.Bu yerlerde ödediğin ücret karşılığında birşey alıyorsun.Mesela steamde para harcadığında hesabına oyun ekleniyor ve o oyunu oynuyorsun.Netflix,Blu TV gibi yerlere para ödediğinde istediğin zaman bu yerlerde yayınlanan yapımları izleyebiliyorsun.Ama yayıncılarda durum böyle değil.Ben para veriyorum diye istediğim saatte yayın mı açıyorlar da bunları netflix gibi platformlarla bir tutuyorsunuz?
Dahası yayıncıların çoğunun izleyicilerinden gelecek bağışada ihtiyaçları yok.Alayı sponsorları ve yaptıkları ürün reklamları sayesiyle zaten zengin olmuş vaziyetteler.
Yayıncılara birşey demiyorum.Sonuçta kimseden zorla para almıyorlar.Ama çoğunun gelen bağışlar üzerine içlerinden böyle dediklerine eminim ama ispatlayamam;
-
reklam görmemek için abone olmak gerekiyor. onun dışında adam izlerken mutlu oluyorsa bağış da atsın isterse
elraen harici yayıncı izlemiyorum. onuda cogunluk youtube'dan takıp edıyorum.
bağış olayına gelirsek, olay bağış olduğu için isteyen istediği gibi atar ve bundan herhangi bi vergi kesilemez. çünkü istek üzerine alınan birşey, maaş gibi değil.
ha gerçekten gereksiz bağış atanlar olabiliyor fakat genel olarak atılan donate ler kimseleri ilgilendiremez. zorla attırmıyorlar çünkü.
adam televizyonda izleyecek bişey bulamıyor, sabah akşam dandik kalitesiz programlar, gidiyor bi yayıncı seçiyor, izliyor eğleniyor. ufak destek olmak amaçlı, benim de tuzum olsun o kadar izliyorum diyerek her ay 50-100 TL atabilir bunda bi problem yok. tv'ye vereceği parayı oraya veriyor. zenginse isterse 10 bin lira da atabilir.
bugüne kadar izlediğim yayınlarda max. gelen bağış 7000 liraydı. daha üstünü göremedim.
-
enayiler oldukça kurnazlar daha çok yaşar
-
Sonrada ay sonunu getiremedim diye ağlaşırlar
37 yaşındaki ablam: "televizyon kanalı sahibi holdingler kendi kendine ünlü olan youtube yayıncılarını eziyirlar, yok etmek istiyorlar, destek için filmine gideceğim" deyip Enes Batur'un filmine gitti sinemaya.
işin gerçeği ise, bahsettiği holdingler zaten Enes Batur ile sözleşme imzalayıp ona reklam yaptırıyolar. Enes Batur zaten parayı onlardan kazanıyor.
Bide 37 yaşında iken wtf
Diyanette bağış kurban kesenler gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Lan yolda gorsek selam versek adamlar icinden gene mi bi salak diyecek ama ona ragmen millet para atiyo |
Buna ben de anlam veremiyorum.Hayır çok zenginsindir,çok paran vardır,paranı nereye harcayacağını bilemiyorsundur anlarım ama asgari ücretle geçinen,ailesinden harçlık alan insanların kalkıpta sırf yayıncılar mesajlarını okusun diye para atmaları anlamsız. Bunun steam,netflix gibi platformlarla karşılaştırmanın anlamı yok.Bu yerlerde ödediğin ücret karşılığında birşey alıyorsun.Mesela steamde para harcadığında hesabına oyun ekleniyor ve o oyunu oynuyorsun.Netflix,Blu TV gibi yerlere para ödediğinde istediğin zaman bu yerlerde yayınlanan yapımları izleyebiliyorsun.Ama yayıncılarda durum böyle değil.Ben para veriyorum diye istediğim saatte yayın mı açıyorlar da bunları netflix gibi platformlarla bir tutuyorsunuz? Dahası yayıncıların çoğunun izleyicilerinden gelecek bağışada ihtiyaçları yok.Alayı sponsorları ve yaptıkları ürün reklamları sayesiyle zaten zengin olmuş vaziyetteler. Yayıncılara birşey demiyorum.Sonuçta kimseden zorla para almıyorlar.Ama çoğunun gelen bağışlar üzerine içlerinden böyle dediklerine eminim ama ispatlayamam;
|
Bakın sistem hep böyle işler. Birileri birilerinin sırtından zengin olacak. Biz enayiler var olduğumuz sürece zenginler daha da zengin olacak. Bugün o adam bağış yapar enayi dersin. Yarın sen başka bir şey yapar yine enayi olursun. |
enayiler oldukça kurnazlar daha çok yaşar |
37 yaşındaki ablam: "televizyon kanalı sahibi holdingler kendi kendine ünlü olan youtube yayıncılarını eziyirlar, yok etmek istiyorlar, destek için filmine gideceğim" deyip Enes Batur'un filmine gitti sinemaya.
işin gerçeği ise, bahsettiği holdingler zaten Enes Batur ile sözleşme imzalayıp ona reklam yaptırıyolar. Enes Batur zaten parayı onlardan kazanıyor. |
Benzer içerikler
- batum"da kadın bulmak
- ankara gece açık kafeler
- banka kartından kredi kartına para gönderme
- minoxil saç çıkarır mı
- boşanda semerini ye ne demek
- huawei boykot mu
- moonwalker ayakkabı
- 5g nedir zararları
- bim para sayma makinesi markası
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X