Şimdi Ara

Sabahları kusuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 1 aydır başıma gelen garip bi olay oldu. Sabah saat 6:30 gibi kalkıp okula gitmek için hazırlanırken evde bi öksürmedir başlıyo ama hastalık,soğuk algınlığı felan değil. Öksürdükçe öksüresim geliyor ve evde kusuyorum. Kahvaltı yapsam da yapmasam da aynı olay. Hele dışarı çıktığımda iyice coşuyor bu şey. Şuan bunu yazarken bile öksürüyorum ama genelde sabahları oluyor. Dışarı çıktığımda ise iyice öksürüyor ve çok tükürük salgılıyorum. Her gün 1 kere kustuğum olmuştur Sorun başkasında da olan varmı? Doktora gittik soğuk algınlığı felan dediler

• Kizmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewdewdwe

Kizmisin
    Hayır
  • Sigarayı azalt

• Oksuruk geliyor ama oksuremiyorsun cok narin cikiyor oksuruk sonra bi bakmissin kusmuk yemek borunda degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: SaianSS

Son 1 aydır başıma gelen garip bi olay oldu. Sabah saat 6:30 gibi kalkıp okula gitmek için hazırlanırken evde bi öksürmedir başlıyo ama hastalık,soğuk algınlığı felan değil. Öksürdükçe öksüresim geliyor ve evde kusuyorum. Kahvaltı yapsam da yapmasam da aynı olay. Hele dışarı çıktığımda iyice coşuyor bu şey. Şuan bunu yazarken bile öksürüyorum ama genelde sabahları oluyor. Dışarı çıktığımda ise iyice öksürüyor ve çok tükürük salgılıyorum. Her gün 1 kere kustuğum olmuştur Sorun başkasında da olan varmı? Doktora gittik soğuk algınlığı felan dediler

Canın turşu çekiyomu ?

• Taarin T kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

@AhlaksızFilozof Turşuyu normalde severim ama o an özellikle canım turşu çekmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaianSS -- 26 Kasım 2013; 19:02:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabahları çok azgın oluyorum.
    11 yıl önce açıldı
    Neden su İçince Terliyorum?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonra bi bakmışsın donda bi ıslaklık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bks35

sonra bi bakmışsın donda bi ıslaklık
    penis kanseri belirtileri
  • Sabahları iştahsızlık oluyo mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof

quote:

Son 1 aydır başıma gelen garip bi olay oldu. Sabah saat 6:30 gibi kalkıp okula gitmek için hazırlanırken evde bi öksürmedir başlıyo ama hastalık,soğuk algınlığı felan değil. Öksürdükçe öksüresim geliyor ve evde kusuyorum. Kahvaltı yapsam da yapmasam da aynı olay. Hele dışarı çıktığımda iyice coşuyor bu şey. Şuan bunu yazarken bile öksürüyorum ama genelde sabahları oluyor. Dışarı çıktığımda ise iyice öksürüyor ve çok tükürük salgılıyorum. Her gün 1 kere kustuğum olmuştur Sorun başkasında da olan varmı? Doktora gittik soğuk algınlığı felan dediler

Canın turşu çekiyomu ?

Ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye eksiyi çıkar ayşeyi diyor ve susuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakın zamanda gıda zehirlenmesi geçirdin mi? Birkaç ay daha kusarsın sonra yavaş yavaş geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Yakın zamanda gıda zehirlenmesi geçirdin mi? Birkaç ay daha kusarsın sonra yavaş yavaş geçer.
    Stresten olabilir.
  • Astim baslangici var. kbb uzmani yerine iyi bir hastanenin gogus hastaliklari poliklinigini ziyaret edersen cekilecek rontgenler ve yapilacak detayli analizler dogrultusunda kesin bir tani koyulabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: panter20

Astim baslangici var. kbb uzmani yerine iyi bir hastanenin gogus hastaliklari poliklinigini ziyaret edersen cekilecek rontgenler ve yapilacak detayli analizler dogrultusunda kesin bir tani koyulabilir.
    Ağızdan mı?
  • quote:

Kizmisin

yılansın keke
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

quote:

Kizmisin

yılansın keke

Alıntıları Göster
    stresten dolayı mide rahatsızlığı reflü olmuş olabilirsin...
    Ben de össye 2 ay kala böle olmuştu (2001) hala devam ediyor...
    Öğürme ve kusma....HEr sabah !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: korkunçlukarı

quote:

quote:

Canın turşu çekiyomu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Orijinalden alıntı: korkunçlukarı

quote:

quote:

Canın turşu çekiyomu ?

Alıntıları Göster
    yaklaşık 2 aydır bende aynı sorunla karşı karşıyayım doktora gidecek zamanım bile yok. hocam sen doktora gittiysen bi bilgilendirsen sebebi neymiş

• açlıktandır moruk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.