Şimdi Ara

Sabahtan beri uğraşıyorum MSN'i açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sabahtan beri Bilgisayar karşısında denemeler yapıyorum ama MSN'i hala açabilmiş değilim.
    Diğer arkadaşlarımın MSN'i benim bilgisayarımda açılıyor ama benimki hiçbiryerde açılmıyor.
    Mailllerime girebiliyorum Gönderip alabiliyorum. Ama sıra MSN'e gelinced olmuyor.
    Oturum aç dediğimde işte bu pencere çıkıyor.
     Sabahtan beri uğraşıyorum MSN'i açamıyorum

Hemde sabahtan beri

• quote:

Alıntı : Google arama sonucu

Hata 81000314, 81000377 veya 81000378: Kişi listeniz kullanılamıyor

Bu iletilerden birini alırsanız, kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin.
  • Modeminizin firewall ayarlarını kontrol etmeniz fayda edebilir.
  • @mendiss sbah dediğim 11 den beri aralıklarla deniyorum hala bişi yok

@prokizya XPnin firewallı dahil hepsini kapattım sanırım modemin firewallı yok olsada hükmedemiyeceğim bişi ZATEN DİĞER MSNLERİ AÇIYOR bence firewalla bi alaksı yok
  • arkadasta surecom marka adsl vardı msn ın eskı sürümleri çalışıyor windows msn çalışıyor ama msn 7,5 8 yok çok nadir acıyor sonra yine yok imkansız formata kadar gittik en son surecom modemı resetledık ayarlarını yaparken içinde ki güvenlik duvarı ibaresini işaretlemedık oldu....Dene istersen modemın kuruluşu kolaysa...
  • windows messenger la bir denesene.bendede birkaç gündür aynı sorun vardı.ayrıca birşey daha söleyim.msn şifrenide değiştir.öyle bir dene.bendeki sorun ram kaynaklı sanıyordum.sorun genelde birçok kişide var.forum yazılım msn türevleri kısmına bakarsan aynı sorunu yaşayan bazı arkadaşlarda var.

Msn'e girilmiyor,girilse dahi kitleniyor,veya msn listen boş gözüküyor.bu tarz hatalar bendede vardı.şifre değiştirdim.dün akşam sorun yaşamadım.ama bugün eve gidince bakmam lazım tekrarda.
  • Ya aklıma birşey geldi bana sistem saati ile bi oyna demişlerdi bi dene istersen ne bılım 1 saat gerı al demişlerdi alaka kuramadım ama denemekten de zarar gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nette şöyle bir çözüme rasladım.Dene istersen.

quote:

C:/WINDOWS/system32/drivers/etc

hosts isimli dosyaya çift tıkla.

not defteri ile aç

en alt tarafta boş kısma

65.54.239.80 messenger.hotmail.com
    65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net

kaydet kapat.
  • @prokizya Bu sorunun ne modemden nede bilgisayardan kayanaklandığını düşünmüyorum.
    Başka bilgisayarlardada denedim SoNUÇ YİNE OLUMSUZ!

@TimeBoy Windows messenger ilede denedim Yine aynı hatayı verdi. Ramle sistem saatiyle filan pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum. MSN şifremi değiştirmeyide denedim yine olmadı

fARKLI BİR BİLGİSAYARDAN FARKLI BİR BAĞLANTIDAN DENEDİM SONUÇ YİNE OLUMSUZ

• Konuyu yerine taşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Nette şöyle bir çözüme rasladım.Dene istersen.

quote:

C:/WINDOWS/system32/drivers/etc

hosts isimli dosyaya çift tıkla.

not defteri ile aç

en alt tarafta boş kısma

65.54.239.80 messenger.hotmail.com
    65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net

kaydet kapat.

@antiyoba buda olmadı

• Yok anladım ben microsoftun bana gıcığı var
  • bu gıcklık sadece bana değilmiş sanırım valla yalnızca banamı gıcıklığı demeyin aynı sorun bendede var kafayı bende yicem ya ne bu yaaa isyanım var

• quote:

Orjinalden alıntı: Attention!Cenq

http://forum.donanimhaber.com/m_10956000/tm.htm

Buraya baktınmı karde$ ?

Ordada benimle aynı kaderi paylasan biri var
    Sonuç yine olumsuz
  • Windows Güvenlik Duvarı'nın ve bilgisayarınızda kurulu ise bir başka firewall yazılımının ayarlarını kontrol edin.
  • Geçmiş olsun..
  • msnde discovery vb. eklentiler varsa kaldirip deneyin..
  • Üst konuda hata kodları var, lütfen oradan devam edelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.