Şimdi Ara

SABANCI ÜNİVERSİTESİ NEYİN PEŞİNDESİN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sabancı Üniversitesi'nin Tarih Bölümü Ermeni Konferansı'ndan sonra yeni bir tartışmaya daha konu olacak gibi görünüyor.
    Üniversitede okuyan öğrencilerden ve anne babalarından çok sayıda şikayet aldım.
    Üniversitede okutulan "Modern Türkiye'nin Tarihi" isimli kitapla ilgili şikayetler.
    İletişim Yayınları'ndan çıkan kitap ders kitabı olarak çocuklara tavsiye ediliyor. Ancak kitapta bol miktarda "Kürdistan" ifadesi yer alıyor. Kuzey Irak'ın ve Türkiye'nin Güneydoğusu'ndan Kürdistan diye söz ediliyor..
    Yetmezmiş gibi kitabın 446. sayfasında Türkiye'nin bir bölümünü de içine alan Kürdistan haritası var.
    Anladığım kadarıyla Sabancı Üniversitesi bazı öğretim üyelerinin fantezilerini çocuklarımızın beyinlerine kazımaya çalışıyor.

• yaa sabancı universitedi 2 yıl once beni almadılar puanım tutmamıstı gerci tutuyodu ama puan yukselmıstı

yanlız arkadas guzel bi konuyo parmak basmıs oyle bi sikayet varsa milli egitime gitmelisin bence mail at onlar degerlendirir
  • yuhh ya

bunlar var ya , Ruhlarını Şeytana ,vücutlarını da masonlara satmışlar , para için anasını bile satar

Devlet uğraşıyor bu ömer sabancının amcasının katilini getirmeye , bunlar da bizim kuyumuzu kazmaya uğraşıyor , ömer sabancı başbakanı azarlamaya kalkıyor
    sonra sorosun adamını alıp yönetim kuruluna sokuyorlar.....vs ...vs

koç'un birinci derdi kilise restorasyonu , demek ki sabancının birinci derdi de kürdistan mış yakışır

inşallah gün gelecek devran dönecek ve bunların donuna kadar almasını da bu millet bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azimkar -- 16 Kasım 2005, 0:10:24 >
  • milli eğitime şikayet etsen ne olacak onlarda aynı ateşin dumanı... sabancıyada koça da bütün vatanı 3 kuruşa satanların topuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent EE mezunları efsanesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.