Şimdi Ara

sabancı vs boğaziçi ekonomi bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda yeniyim ygs sıralamam

ygs 5 2200
    ygs 6 5300

obp 46

netlerim yaklasık olarak mat 39-42
    geometri 23-25
    edebiyat 47-50
    cografya 20 civarı gelecek gibi duruyor şimdilik boğaziçi ekonominin gelme ihtimali nedir ve de sabancı ile kıyaslarsak ne gibi avantaj dezavantajları vardır.lütfen ciddi bilgisi olanlar yanıtlasın teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: pignon94

arkadaşlar forumda yeniyim ygs sıralamam

ygs 5 2200
    ygs 6 5300

obp 46

geometri 23-25
    edebiyat 47-50
    cografya 20 civarı gelecek gibi duruyor şimdilik boğaziçi ekonominin gelme ihtimali nedir ve de sabancı ile kıyaslarsak ne gibi avantaj dezavantajları vardır.lütfen ciddi bilgisi olanlar yanıtlasın teşekkürler şimdiden.

mat biraz düşük ama rahat gelir. bence bu ikisinden ziyade koç'u düşün, ilk bin yaparsın gibi. illaki boğaziçi-sabancı arasında seçim yapacaksan eğitim açısından çok da bir fark yok, ikisinde de 1-2 tane çok iyi ve diğerleri normal olmak üzre öğretim kadrosu var, koç tutmazsa bilkent'i düşünmeni öneririm bu ikisi yerine.

• Bence bogazici cok rahat gelir. lys netlerin fena degil ygs ise tmci icin super olmus.

Ben hukuk dusunuyorum ama ekonomi seccekbolsaydim kesinlikle sabanciya giderdim. Adamlarin bolum cok kaliteli ve sabanci uni sanki sadece bu bolum icin yaratilmis gibi.

Ordan cikinca cok rahat is olanaklari oluyor ozellikle de sabanci holding sektorunde. ekonomi egitimi ise bogaziciye bin basar burslusunu tutturursun bence direk oraya git. Ben de hukuk istiyorum babam oraya yollamak istiyor is olanaklari iyi diye ama ben istemiyorum Hukuk hayalim

Bogazicinjn iyi yani ise kesinlikle ogrenciler. Ogrencilerin basarili olmasi seni calismaya ve yarisa sevk eder ama sabanci da gaz verici pek unsur yok gerci calisan calisiyor.

Bi de bogazicinin kampusu kuskusuz superdir. sabanci biraz uzak kaliyor.

KIsaca ozetlersek bogazici kampus uni hayati gibi olanaklarla ustun sabanci ise egitim ve ilerdeki is hayatin adina ustunluk sagliyor. karar senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilkent çok iyi ama ankara faktöründen dolayı düşünmüyorum.arkalara yazacağım.sabancının lokasyonu problem ama eğitim sistemi ve serbestlik hoşuma gitti okuldaki.koç hep aklımı çelen bir faktör zaten dediğiniz gibi sizinde ama.burs politikalarında sürekli yapılan değişiklikler ve okulun ticarethane olma yolunda ilerleyişi can sıkıcı.yoksa çap olanakları iş staj kariyer imkanları olarak bi tık önde gibi hepsinden ama boğaziçi sosyal imkanları, evime yakın oluşu, adı vb ağır basıyor.umarım boğaziçi sorunsuz bir şekilde gelir ilk tercihime yazacağım gibi görünüyor.teşekkür ederim size de
  • arz-ı hal kullanıcısına yanıt
    hukuk harika bir bölüm çok prestijli ancak ben türkiyede verilen hukuk eğitimini çok yetersiz ve baştan savma buluyorum onu söyliyim.daha doğrusu bir sistemsizlik var.bölümü okuması en başta zaten zor.okuma kısmında pek bir pratik zeka yada ekstra meziyetler gerektirmiyor biraz mantık ve ezbere dayalı.tabi çalışma hayatında kişisel özellikler çok ağır basıyor baskın olmak atak olmak vb.iyi düşün derim stresli bir iş çünkü.ve de çok fazla mezun veren bir bölüm tam bir kurtlar sofrası :) çok iyi düşün tart kafanda pişman olma sonra.
  • O "vs" yi görmemiş olayım

• pignon94 kullanıcısına yanıt
    Sagol yorumlarin icin. Hukuk dedigim gibi bir hayal ama ailem hep koc bogazici bilkent sabanci gibi universitelerde isletme/ekonomi okumami istemisti. Bilmem turkiyede hukuk is yapmazmis milletin dertleri bi yerden sonra sıkıcı ve bunaltici gelirmis vb vb. Dusuncez artik hayirlisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pignon94 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım artislik yapmak için mi "gelme ihtimali' falan dedin bilmiyorum.ama ben art niyetin olmadığını düşünerek cevaplayayım.boğaziçi iktisat 2k ile alır.senin sıralaman ise 200-300 arası olur tm1 de.
  • zamane1994 kullanıcısına yanıt
    umarım dediğin gibi bir sıralama gelir ancak sanmıyorum.okul puanımın iyi olmayışı ve bu yılki lys lerin ea lara hitap etmemesi sonucu(aşırı bir bilgi gerektirmiyordu edebiyat ve cografya sınavları).edebiyat ve coğrafya sınavlarına giren sayısalcıların biraz önleri dolduracağını düşünüyorum ki bunlar tercih de yapıyor ea dan :) neyse umarım dediğin gibi olur sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhur beste

quote:

arkadaşlar forumda yeniyim ygs sıralamam

ygs 5 2200
    ygs 6 5300

obp 46

geometri 23-25
    edebiyat 47-50

mat biraz düşük ama rahat gelir. bence bu ikisinden ziyade koç'u düşün, ilk bin yaparsın gibi. illaki boğaziçi-sabancı arasında seçim yapacaksan eğitim açısından çok da bir fark yok, ikisinde de 1-2 tane çok iyi ve diğerleri normal olmak üzre öğretim kadrosu var, koç tutmazsa bilkent'i düşünmeni öneririm bu ikisi yerine.

koç bu sene ilk 300 dışında yurt ve harçlık bursunu kaldırdı. onu da söyleyelim. sonra parasız kalmayın:)

• guitarhero111 G kullanıcısına yanıt
    evet okudum bunu bir yerde harçılığı salladım da yurdu kaldırması çok kötü.o civarlarda ev vb bulmak zor okulun yurtları da phalı ve değmez o paraya.o yüzden koçu biraz geri plana attım.bounda yurtlar ucuz ama boğaziçi olursa zaten yurda çıkmayacağım.
  • quote:

evet okudum bunu bir yerde harçılığı salladım da yurdu kaldırması çok kötü.o civarlarda ev vb bulmak zor okulun yurtları da phalı ve değmez o paraya.o yüzden koçu biraz geri plana attım.bounda yurtlar ucuz ama boğaziçi olursa zaten yurda çıkmayacağım.

sıralama kaç geldi nereyi yazdın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.