Şimdi Ara

Sabit 60 fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi günler.Lol oynadığım bilgisayar monster abra a5.v5.2.1 modeli.Yaklaşık 5-6 aydır oynamıyordum dün tekrar kurdum bilgisayara girdim ancak daha önce oynadığım zamanlarda en yüksek ayarlarda 150-200 arasında değişen şekilde fps alırken bu defa oynadıklarımda 60 fps sabit kalıyor.V sync kapalı ,fps ayarlarında sınırsız seçili,yüksek performansta bilgisayar ,ekran kartı driverı güncel,zaten oyunda iken altta cıkan nvidia simgesinde lol ün gtx960m ile calıstıgını da görüyorum . Var mıdır bir fikri olan , aslında 60 fps sıkıntı değil ama insanın aklı orda kalıyor sebepsiz şekilde öyle olunca.Tekrardan iyi günler cevaplarınızı bekliyorum.

• Aynı bilgisayar bende de var vsync ile sabitliyorum sabitlemezsem oyunda yırtılmalar oluyor ve kasıyormuş gibi gösteriyor ayarlarıda en yükseğe alamıyorum çünkü late gamede fps 40-50'ye kadar düşüyor yani vsync açıp en düşük ayarda oynamak en iyisi

ama yok ille ben kendi istediğimi yapıcam diyorsan nvidia experiencedan lol ayarlarına gir ordan fps ayarlarını değiştir
  • Driverdan vsync acik olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vox. kullanıcısına yanıt
    bende oyun sonu en fazla 120-130 a düşüyordu onceden oynadıgım zamanlarda sende başka bir sorun var bence,illa istediğim ayarlarda oynayacagım da demiyorum , oynadım zaten uzun süre bu bilgisayar ile en yüksek ayarlarda 150-200 arası fps alarak.
    Su anda oynayamamamın sebebini soruyorum iyi hos cevap yazıyorsun da illa cevap vericem diye trash talk yapmana gerek yok .Sorduğum soruya cevap vermeyeceksen benim burda bu başlığı acmamın ne anlamı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty14

bende oyun sonu en fazla 120-130 a düşüyordu onceden oynadıgım zamanlarda sende başka bir sorun var bence,illa istediğim ayarlarda oynayacagım da demiyorum , oynadım zaten uzun süre bu bilgisayar ile en yüksek ayarlarda 150-200 arası fps alarak.
    Su anda oynayamamamın sebebini soruyorum iyi hos cevap yazıyorsun da illa cevap vericem diye trash talk yapmana gerek yok .Sorduğum soruya cevap vermeyeceksen benim burda bu başlığı acmamın ne anlamı kalıyor.

5-6 ay öncesinde aldığın 150fps şimdi 100fps oldu nedendir bilmem oyunda bir performans düşüklüğü var o kesin

ek olarak trash talk? sorduğun soruyada cevap verdim experienceı açıp ordan lol ayarlarından vsyncı kapatman gerekiyor keşke yorumu önce okusan sonra insanları yargılasan laf etsen...

• Vox. kullanıcısına yanıt
    Ben bu donanımhaber forumda milletin en cok ben biliyorum havalarına hayranım.Herkes en cok kendisinin bildigini düşünüyor sen de bunlara bir örneksin.Öncelikle daha baslaıgın altındaki ilk iletiyi düzgün okumamışsın.Aldığım 150 fps 100 fps'e düştü performansta sıkıntı var nasıl çözerim demiyorum.Dediğim olay (VYSNC'in ilk iletide de yazdığım gibi kapalı olduğu halde) benim isteğim dışında sabit şekilde 60 fps almam.Ben zaten VSYNC'in kapalı olduğunu ilk iletide belirtmişim bunun üzerine boş bi mesaj yazıp altına benim zaten yazdığım şeyi tekrar "eğer illa dediğimi yapıcam diyosan onu bunu yap" diyerek trash talktan farklı birşey yapmış olmuyorsun. Allah aşkına git başka başlıklarda birşey biliyormuş gibi yorum yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty14

Ben bu donanımhaber forumda milletin en cok ben biliyorum havalarına hayranım.Herkes en cok kendisinin bildigini düşünüyor sen de bunlara bir örneksin.Öncelikle daha baslaıgın altındaki ilk iletiyi düzgün okumamışsın.Aldığım 150 fps 100 fps'e düştü performansta sıkıntı var nasıl çözerim demiyorum.Dediğim olay (VYSNC'in ilk iletide de yazdığım gibi kapalı olduğu halde) benim isteğim dışında sabit şekilde 60 fps almam.Ben zaten VSYNC'in kapalı olduğunu ilk iletide belirtmişim bunun üzerine boş bi mesaj yazıp altına benim zaten yazdığım şeyi tekrar "eğer illa dediğimi yapıcam diyosan onu bunu yap" diyerek trash talktan farklı birşey yapmış olmuyorsun. Allah aşkına git başka başlıklarda birşey biliyormuş gibi yorum yap.

Cidden boş boş konuşmuşsun

Kap bakalım bir blok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.