evet arkadaşlar forumdan araştırdım çoğu arkadaşın düşüncesinede katılarak f3sc180dr aldım.ama vistaya uyuz oldum xp kuracam sabit disk bulunamadı hatasını bitürlü gideremedim.biosa da baktım ama neresinden bulamadım. bilen varsa yardmcı olurmu lütfen?
kalın saalıcakla...
yokmu arkadaşlar sabit disk bulunamadı hatasını gidermenin yolu?
Kardeş tabiki yükleyemezsin nedeni elindeki xp cd sinin sata driverlerinin olmaması onu içine satayı gömeceksin öyle yükleyeceksin
quote:
Orjinalden alıntı: KarraKarrtal
Kardeş tabiki yükleyemezsin nedeni elindeki xp cd sinin sata driverlerinin olmaması onu içine satayı gömeceksin öyle yükleyeceksin
bu nasıl yapılıyor biraz açıklasan ? çünkü aynı sorun ark.ın pc sinde de olmuştu
Kardeşlerim ben kendim yapmıştım şurdaki linkteki abi güzelce anlatmış siz ona bakın ama biraz zorlayıcı yapması ben kendim uğraşmıştım 2 gün boyunca anca yaptım
ben eskiden masaüstü pc'mde biosla oynayarak halletmiştim ama notebook benim olmayınca çekindim verdiğin linki bi inceliyim çok saol =)
quote:
Orjinalden alıntı: PrinceXeviLx
ben eskiden masaüstü pc'mde biosla oynayarak halletmiştim ama notebook benim olmayınca çekindim verdiğin linki bi inceliyim çok saol =)
laptoplarda biosla zannımca halledemiyosun en azından asuslarda böyle bişi yok çünkü biz asus türkiyeyi teknik servisi aradık böyle bişi yok dedi sonra sata xp oluşturup kurduk