Son bir kaç gündür bilgisayarımdaki dosyaları harici diskime atarken yavaşladığını farkettim. Harici diskten bilgisayara dosya taşırken (15-25 Mb/s) hızla yapıyor işlemi ancak bilgisayardan harici diske (3-5 Mb/s) hızla taşıyor aynı zamanda hiç görmediğim kadar kasıyor. Arkadaşım kendi bilgisayarından benim harici diskime dosya taşıdı. (20 Mb/s) hızla taşıdı. Ben de sorun benim dahili diskimde diye düşünüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? LÜTFEN YARDIM!
melkor58
kullanıcısına yanıt
Başka usb girişlerinden dene.
Benim harddiskte sorun var diosan bad sector taraması defrag ve Windows disk hata denetimi yap hdd ne bak bakalım düzelcekmi sorun
quote:
Orijinalden alıntı: qaanx
Başka usb girişlerinden dene.
Benim harddiskte sorun var diosan bad sector taraması defrag ve Windows disk hata denetimi yap hdd ne bak bakalım düzelcekmi sorun
Hocam windows hata denetimi yaptım bir sorun çıkmadı.
Bad sector taramasını yapmam gerekir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: melkor58
Son bir kaç gündür bilgisayarımdaki dosyaları harici diskime atarken yavaşladığını farkettim. Harici diskten bilgisayara dosya taşırken (15-25 Mb/s) hızla yapıyor işlemi ancak bilgisayardan harici diske (3-5 Mb/s) hızla taşıyor aynı zamanda hiç görmediğim kadar kasıyor. Arkadaşım kendi bilgisayarından benim harici diskime dosya taşıdı. (20 Mb/s) hızla taşıdı. Ben de sorun benim dahili diskimde diye düşünüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? LÜTFEN YARDIM!
kendi haricini arkadaşın bilgisayara tak atsın
ondada yavaşsa
çok birşey yapamazsın geçmiş olsun.
Hocam yukarıda belirttiğim gibi arkadaştan yapınca aynı işlemi gayet hızlı 20Mb/s bende bu değer 3-5Mb/s yani sorunun benim sabit diskimde olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sabit disk 15 yıllık herhalde ondan olabilir mi acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme