Şimdi Ara

Sabit SSD mi yoksa taşınabilir SSD mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hızlıca karar vermem gereken bir konu için yardıma ihtiyacım var. Macbook Pro 2013 kullanıyorum ve geçtiğimiz günlerde Amazon'dan Sandisk Extreme 1TB portable SSD aldım. Ürün dün elime ulaştı fakat sistemi komple SSD içine taşıyacağım için sürekli USB üzerinden bağlı kullanmak yerine Sabit SSD alıp bilgisayarın içine takmak daha mı mantıklıydı sorusu aklıma takıldı.

Amacım hem bilgisayarı hızlandırmak hem de depolama alanını genişletmek. Bu yüzden SSD aldım fakat sabit SSD ile Harici SSD kullanmanın arasında ne gibi avantaj veya dezavantaj vardır? Gelecek cevaplara göre ürünü iade ederek dahili versiyonunu alacağım. Ayrıca ürün tavsiyesine de açığım. Şimdiden teşekkürler.

• Konu tamamen teknik farklılık. Sistem kuracaksanız sabit Ssd kullanmanız gerekmektedir. Harici Ssd ye sistem kuracak olursanız ki bu çok mantıksız birden fazla donanımla kullanacaksınız demektir. Eğer sistem kurmayacaksanız yedeklerimi hızlı alayım diyorsanız harici alın, ancak hem sistemim hızlansın hemde depolama kapasitem büyük olsun diyorsanız kapasitesi yüksek olan Ssd alıp sistem kurmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.