Şimdi Ara

Sabit Telefon numarası taşıma (Turknet interneti iptal etmiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turknette sabit telefon ve internet hizmeti vardı. Netgsme sabit telefonu taşıdım. Ama internette kesildi. Taşıma yapmadan önce Turkneti aradım ve sadece telefon hizmetini taşıyacağımı, interneti Turknette kullanmaya devam edeceğimi belirttim. Turknete herhangi bir sorun olmadığını telefon hizmeti sorunsuz taşıma yapılacağını söyledi. Şimdi Turknet suçu Netgsm atıyor. Sabit internette taşındı diyor. NetGsm de biz sadece telefon için başvurduk internet bizde değil diyor. Olan portuma oldu. Bölgede port sorunu vardı. Artık internet hizmeti alamıyorum. Aslında PSTN üzerinden, NetGsm ikisini birden taşıyabilmeli.

• Tel noyu işaretli kısma yazıp ;enter.

Sabit Telefon numarası taşıma (Turknet interneti iptal etmiş)

• Merhaba, konu hakkında TurkNet Forum üzerinden sizinle iletişime geçilmiştir.
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Xdsl No bulunamadı diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

Port gitmiş; ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yeniden başvuru yapınız yazılmış destek kaydında. 1500 TL bağlantı ücreti ni kim karşılayacak. Ben telefonu taşıma için başvurduğum bu bana söylenmedi. Ve sorun yok interneti kullanmaya devam edebilirsiniz denildi. Ses kayıtları ortada. Maalesef habersiz hizmet iptali yaptığınız için btk dahil tüm başvuruları yapmak durumundayım. 2017 başından beri türknet abonesiydim.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Yeni başvuruda almıyor. Port yok diyor. Turknetten 8 yılın kazığını yedim. 4 ay önce turkcell baz istasyonu kuruldu sadece 3g var 4-5 mbit kamera sistemine yetmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Şansızlık;geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun hocam.

Üstte bahsetmişsiniz ses kayıtları da mevcut diyerekten.

tuketicisikayet.btk.gov.tr adresine kayıt açın hocam bu husus ile ilgili.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Açtım. Ses kaydının dk kadar yazdım. Ama ne zaman sonuç çıkar bilemiyorum. Yeni internet başvurusu için bir kaç firmaya baktım kurulum için 1500 düşük yok. Ve tek kalemde istiyorlar.

Hayırlısı olsun gelişmeler oldukça paylaşırsanız bilgileniriz hocam. Sabit Telefon numarası taşıma (Turknet interneti iptal etmiş) 

• Turknet iki buçuk yıl önce aynısını bana da yapmıştı. Sabit telefonu NetGSM'ye taşıyıp interneti de Turknet'te yalın internet yapmak istediğimi yazılı olarak sormuştum. Turknet de onay vermişti. Telefonu taşıdım ve Turknet interneti iptal etti. Allah'tan port sorunu yoktu ve başka bir İSS'ye sıfırdan abonelik başvurusu yapmıştım.

İki buçuk yılda Turknet'te değişen bir şey olmamış.

https://forum.donanimhaber.com/sabit-telefonu-turknet-ten-tasidim--153486542

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    O kadar forumda geziyorum daha önce okumamıştım. turknete güvendim. Aslında telefon ve İnternet çok basit şekilde ayrılabiliyor. Voip olarak sorun yaşadınız mı? Yıllık 290tl aylık 100dk uygun geldi. Turknetin ilk modemi var zyxel 8623 supervisor ile voip tanımlama ilede yeşil ışık yandı. Tek modem ile voipte kullanabileceğim gibi. 15 yıllık voip cihazları da var. Voip miadı doldu galiba.

VOIP olarak herhangi bir sorun yaşamadım. Sabit hat isteyenler için en ideali VOIP. İnterneti sabit hattan bağımsız tutunca internet aboneliğini gönül rahatlığı ile istediğin İSS'ye taşıyabiliyorsun.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Benimde amacım o idi. Keşke ilk interneti taşısaydım. Port açtırdım. 15 mbit vdsl tanımlanmış. ama uygun bağlantı yapan firma yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.