Şimdi Ara

SABRİİİİİİİ!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu nasil katlaniyor mancini bu adama!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• canı maç takip formu süs olsun diye mi açıldı?
  • Gayet iyi oynuyor bu maçta 1-2 hareketi dışında. Adamın adı çıkmış bir kere naparsın.
  • Eboue'yi oynatsa "Bruma neden yok yeaa" diye aglarsiniz.
  • Sabri kadar başınıza taş düşsün
  • gayet iyi 1-2 pozisyon dışında ama onları yapmasa zaten Sabri olamazdı
  • Ben Sabri'yi çok beğendim bu maç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gomis > drogba
    7 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boşver nazar boncuğu olsun Galatasara..
  • yabancı sınırı yüzünden istanbulda çok fazla ferrari görmek mümkün bunlardan biride sabride

bu araçlarda hep anadolu topçuları iki kelimeyi bir araya getiremeyenler var
  • Pardonda nerede hatası var acaba?. Bek olmasına rağmen sürekli bindirme yapıyor. Orta açıyor, Kanatları çok iyi kullandı. bunu yazarken Şut çekti , Drogbaya çok güzek pas çıkardı. kaleci zor kurtardı. Kısa boyuna rağmen kanata gelen uzun toplarda doğru yer alarak kafasıyla uzaklaştırdı. Eboue nin her pozisyonda yerde olmasına çok alıştınız galiba.
  • 3 tane onemli top kaybi yapti, pas veremiyor,
    bek ozelligi hic yok maalesef,
    Bu mac iyi oynuyor diyenler var,Erciyes gibi takimlara 1-2 bindirme de bir zahmet yapiversin,
    Kesinlikle GS'ye yakismayan bir futbolcu.
  • kardeşim bi bitin yaa bi bitin yaaa... wallaa deli olacam şu foruma yaş sınırı koyun yaa... daha dünkü çocuklar, sabriyi bilmeyen, izlemeyen adamlar youtube a sabri yazıyo geliyo burda car car car ötüyo yaa.. bi kalkın gidin şu forumu temizleyin ya

• Sabri ne yaptı bugün? Ortası oyuncuya çarpıyor, top kaybediyor, faul yapıyor, dışarı top atıyor. Ve çok iyi mi oynuyor?
  • xleonhart kullanıcısına yanıt
    sanki ebue çok iyide sabri ondan iyi en azından mücadele ediyor.ebue 2 maç hayatının en kötü maçlarını oynayınca kadro dışı.

çamdalı alsak ikiside tribünden gelemez.
  • Böyle maçlarda oynatılır bence Sabri. Görevini başarıyla yerine getirdi
  • Sabri iyiydi bugün . Laf atmayın adama
  • Sabri için kötü pas verdi, kötü orta açtı vs diyebilirsiniz ama iyi mücadele etmedi diyemezsiniz. Ki onu da geçtim bu gün gayet beğendim ben. Şu anda Türkiye de tek trivela yapan adam sabri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Sabri ne yaptı bugün? Ortası oyuncuya çarpıyor, top kaybediyor, faul yapıyor, dışarı top atıyor. Ve çok iyi mi oynuyor?

Bugun sabriye niye sahip cikilmadi demiyor musun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.