Şimdi Ara

Saç Beyazlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçlarımda yaklaşık 10 yıldır tek tük beyaza rastlıyordum. Tabii ortaokul ve lise yıllarımda bunu pek kafaya takmıyordum yaşım küçük diye... Ama son 7-8 aydır her aynaya baktığımda saçımda bir beyaz görmeye başladım çok moralim bozulmaya başladı ve anladığım kadarıyla da gerçekten beyazlama başladı çünkü artık rahatlıkla görür oldum bu beyazları.

Bu sabah dışarı çıkıp bir pazar sporu yaptım ve sonrasında da duş almak için banyoya girdim ve aynaya bakınca da direk yanlarda 5-6 tel kabak gibi beyaz saç görünce çok kötü oldum. Artık gerçi refleks gibi birşey oldu aynaya baktığımda saçlarıma falan bakmaz oldum yeni bir beyaz saç teli daha görmek istemiyorum.

Kafaya takmak istemiyorum ama işte insanın elinde değil yaşlandığımı hissetmeye başladım. Arkadaşlar acaba saç beyazlamasını yavaşlatacak bir yöntem var mı? Ilaç değil de doğal bir çözüm arıyorum. Mesela geçen gün ntvmsnbc'de sarimsak ile ilgili bir haber vardı yorum yazanlardan biri düzenli olarak her gün 1 diş sarımsak yemenin saç beyazlamasını tersine çevirebildiğini yazmıştı. Haberi bugün tekrar aradım ama bu defa bulamadım. Hatta yorumu yazan kişi bir kaç arkadaşının bunu denediğini ve 30-40 gün sonunda beyazların azalmaya başladığını yazmıştı. Başka bir sitede de bir doktorun önerisi vardı günde 400 ünite E vitamini düzenli kullanıldığında tersine dönme ihtimali var diye...

Bu konuda bilgisi olanlar cevap verebilirse sevinirim.

Not: Tam da hoşlandığım kızla konuşmak için hazırlanıyordum, bu beyazlar çok moralimi bozdu çooook...

Edit : imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmudunGerillasi -- 3 Haziran 2007; 12:31:43 >

• slm hoca ne hissettiğini anlayabiliyorum... bende de (sanırım ufak şeyleri kafama takmam.. ve okuduğum bölüm gereği) 1 tane iken aynı yerde tutam gibi çoğalmaya başladı ve şuan 5-6 tane de bende beyaz var... tam da bugünlerde ben de buna bi çare arıyodum.. en azından beyazmayı yavaşlatacak yada durduracak bişiler... ama böle bişi varmıdır bilemiyorum ben hiç karşılaşmadım.. sorunu çözecek bişi buluursan lütfen ama lütfen bana da pm at.. çünkü finallerim var.. giremeyebilirim bi süre daha
    ..

bu arada kız konusunda kjafanı yorma .. kız direk göremez saçındaki beyazı sorun etme yani.. ki görse bile kızın hoşiuna gi,ttiğin halde beyazlar sorun olmaz.. ben o konuyu kafaya takmıyorum . kızlar görür falan diye endişelenmiyorum ama 30 uma gelince de saçımda birsürü görünür beyaz istwemiyorum ..

sarımsak yerim bem ama her gün de yenmewz ki yani yuh.. ne zamana kadar nereye kadar yicenn :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlarda saç dökülmesi
    2 ay önce açıldı
    Saç Beyazlaması Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.