Benim 2 sene önce vardı.Stres ve şampuandan dolayı olabilir.Bir de onları yolardım,kan çıkardı kabuk bağlardı. Şampuan değiştirdim ve kurtuldum.
quote:
Orijinalden alıntı: Buck Fuddy
Benim 2 sene önce vardı.Stres ve şampuandan dolayı olabilir.Bir de onları yolardım,kan çıkardı kabuk bağlardı. Şampuan değiştirdim ve kurtuldum.
Alıntıları Göster
bende şu an var. neden oluyordur. yeşil bir sabun kullanıyorum zeytinyağı sabunu diye aldım ama arap sabunu galiba
quote:
Orijinalden alıntı: edriye
bende şu an var. neden oluyordur. yeşil bir sabun kullanıyorum zeytinyağı sabunu diye aldım ama arap sabunu galiba
Alıntıları Göster
gitmez bende 4 senedir var artık vazgeçtim uğraşmakla kaşımayın takmayın
quote:
Orijinalden alıntı: edriye
quote:
Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız
Alıntıları Göster
Bende de vardı bitti gibi...Stres küpüyüm zaten şu hayatta hiçbirşeyden yana yüzüm gülmedi
quote:
Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız
Alıntıları Göster
Aynı sıkıntı bende de var. Özellikle kafamın arkasında enseye doğru fazlasıyla sivilce var.Bi ara roacotanne kullanmıştım 3 ay kadar geçti. 3-4 ay sonra tekrar başladı ama en azından yüzümde eskisi kadar yok.
quote:
Orijinalden alıntı: TheMoJo
Aynı sıkıntı bende de var. Özellikle kafamın arkasında enseye doğru fazlasıyla sivilce var.Bi ara roacotanne kullanmıştım 3 ay kadar geçti. 3-4 ay sonra tekrar başladı ama en azından yüzümde eskisi kadar yok.
Alıntıları Göster
Saç dökülmesinde bir etkisi varmı ?
Benim kafamda da Bir Kac tane sivilce var. :(
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41
Benim kafamda da Bir Kac tane sivilce var. :(
Hocam öncelikle geçmiş olsun Aynı sorun ile benimde başım dertte doktara gittim ve bir ilaç[Solisyon Tarzı] verdi. Saç Egzaması olmuşsun, büyük oranla strese bağlıdır. Tedavisine erken başla ki başın sonra ağrımasın. Ayrıca kendinizi biraz ortamlardan soyutlayın ve rahatlayın İyi Günler