Arkadaşlar son 1 ayda falan saçımın sadece sol tarafında gözle görünür biraz açıklık oldu. Sebebini bilmiyorum. Genetik olabilirmiş ama annemin saçlar sık babamın sadece yyanlar hafif açık sülalede tamamen kel yok yani :S Sonra mastürbasyon yapar falan diyorlar son 2 aydır mastürbsyonun dozunuda kaçırdım galiba o sebep olmuş olabilir mi? Sonra zoretenin kullanıyorum oda döker falan diyorlar ama daha öncede kullandım öyle bir yan etki olmamıştı sizce zoretenin yapabilir mi? Başkaa , stres falan diyorlar yazın biraz depresif bir hayat yaşadım :S Yani sorun ve sorum şu elimi atınca elime gelen bir kıl yok ve sadece sol tarafta gözle görünür bir açıklık fark ettim sizce nedir ve tekrar çıkar mı??
Cevaplayan yok mu
Depresyon stres çok etkili kardeş malesef Son 1 haftadır stresten uyuyamıyorum bildiğin uyku hapları da etki etmiyor. Yavaş yavaş açılan alnım duş aldıktan sonra bi baktım sanki fatality yapmış bir anda biraz daha açılmış sinirim bozuldu. Ayrıca mastür etkisi var malesef ben de artık hiç yapmamaya çalışıcam. Aslında hep böyle diyorum ama yine oluyor ama saçımı bu halde gördükten sonra