Şimdi Ara

saç dökülmesi için şampuan tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saç dökülmesi için şampuan tavsiye eder misiniz. Saçlarım iyice seyrekleşmeye başladı. Bioxcin nasıldır? Kullanan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler yok mu tavsiye?

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Kerastase specifique serisinden saç tipine uygun olanı sec
  • quote:

Orijinalden alıntı: fertorres

Kerastase specifique serisinden saç tipine uygun olanı sec

Öneri için teşekkür ederim. Nerde bulabilirim bu ürünü ve kullandınız mı Siz

• ben uzun zamandır bioblas kullanıyorum, farkedilir bir azalma var dökülmede, ama bunun için önce doktora görünün bir şeylerin eksikliğinden mi kaynaklanıyor? ben bir dönem çinko takviyesi almıştım, demir eksikliği de dökülmeye sebebiyet verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jullyet

ben uzun zamandır bioblas kullanıyorum, farkedilir bir azalma var dökülmede, ama bunun için önce doktora görünün bir şeylerin eksikliğinden mi kaynaklanıyor? ben bir dönem çinko takviyesi almıştım, demir eksikliği de dökülmeye sebebiyet verir.

Ben de öyle bişey olabilir diye düşünüyorum. Hangi bölüme gitmem gerekiyo peki cildiye mi?

Bioblas denemek istiyorum ben de. Yarın almayi düşünüyorum

• Hocam önce bir cildiyeye görünmekte fayda var ama 1 dk bile bakmadan direk şampuan veriyorlar yada genetik diyip geçiyorlar malesef doktorlarimiz ilgilenmiyor genelde ve saç dokulmesinin cozumu bulunamadi diyip kestirip atarlar genelde benim tavsiyem alpecine c1 caffeine shampoo eczaneden alın sadece kendiniz kullanın 2 ay rahat gider 250 ml 30 liraydi sanırım ek olarak losyonuda var alpecine likit bence buda cok etkili kan dolaşımı ve gerekli b12 çinko kafein ve vitaminler açısından. Ekstra organicum saç maskelerinede bakabilirsiniz eczanelerde türk ürünü ve bitkisel deniliyor tamamen . Alpecin saça hem dayanıklık hem kalınlaştırma hemde dht bloklamada yardımcı ve hacimli parlak görüntü sağlar yinede istediğiniz şekli vermekte zorlanırsaniz ve wax jole sprey ürünlerinden çekiniyorsaniz otaci bitkisel saç şekillendiricide deneyebilirsiniz 9-10 liraydi sanırım ama gerek yok bence alpecin şampuan işinizi görür ve bırakmassınız bir daha eminim :)

Ekleme ; kesinlikle bioblas , bioxin , head and shoulers önermem ve tabi diğer market şampularini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belhanda10 -- 28 Kasım 2014; 13:51:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belhanda10

Hocam önce bir cildiyeye görünmekte fayda var ama 1 dk bile bakmadan direk şampuan veriyorlar yada genetik diyip geçiyorlar malesef doktorlarimiz ilgilenmiyor genelde ve saç dokulmesinin cozumu bulunamadi diyip kestirip atarlar genelde benim tavsiyem alpecine c1 caffeine shampoo eczaneden alın sadece kendiniz kullanın 2 ay rahat gider 250 ml 30 liraydi sanırım ek olarak losyonuda var alpecine likit bence buda cok etkili kan dolaşımı ve gerekli b12 çinko kafein ve vitaminler açısından. Ekstra organicum saç maskelerinede bakabilirsiniz eczanelerde türk ürünü ve bitkisel deniliyor tamamen . Alpecin saça hem dayanıklık hem kalınlaştırma hemde dht bloklamada yardımcı ve hacimli parlak görüntü sağlar yinede istediğiniz şekli vermekte zorlanırsaniz ve wax jole sprey ürünlerinden çekiniyorsaniz otaci bitkisel saç şekillendiricide deneyebilirsiniz 9-10 liraydi sanırım ama gerek yok bence alpecin şampuan işinizi görür ve bırakmassınız bir daha eminim :)

Ekleme ; kesinlikle bioblas , bioxin , head and shoulers önermem ve tabi diğer market şampularini

Öneri için teşekkürler. Doktor konusunda bugüne kadar gitmediysem sebebi o yüzden. Dediğiniz şampuana da bi bakayım. Ama 250 ml çabuk biter gibi geliyo. Saça faydası olsun da ne yapalım değer yani :) hemen bakayım o şampuan a

Ben 2 senedir kerastase serilerini kullandım homme,specifique,densifique,volumifique hepsinden memnun kaldım şuan densifique kullanıyorum dökülme hiç yok özelliği saç köklerini uyarıyor saç yoğunluğunu arttırıyor ve saçlarım çok hacimli oluyor profesyonel kuaförlere sorun en iyi şampuan markası ne diye, tek cevap verecekler "kerastase"

• bioxin fiyatına göre çok iş yapıyor en azından artık saçlarım zırt pırt elime gelmiyor
    çok dökülme varsa bi eczaneye git bir sürü ürün var onlarda
    ama unutma yıllar içinde olan yıpranmayı iki üç haftada geçiremezsin,sabır..
  • benim de var böyle bir sıkıntım var, bioxini bir denemek lazım.
  • sampuan cart curt hikaye kesinlikle no poo yu arastirin kendimde dneyecegim ven kisa zamanda deneyimlerimi paylasacagim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fertorres

Ben 2 senedir kerastase serilerini kullandım homme,specifique,densifique,volumifique hepsinden memnun kaldım şuan densifique kullanıyorum dökülme hiç yok özelliği saç köklerini uyarıyor saç yoğunluğunu arttırıyor ve saçlarım çok hacimli oluyor profesyonel kuaförlere sorun en iyi şampuan markası ne diye, tek cevap verecekler "kerastase"

Doğrudur hocam teşekkür ederim

geç oldu biraz kusura bakmayın lütfen, eğer hala gitmediyseniz cildiyeye görünün
  • Belhanda10 B kullanıcısına yanıt
    Bende uzun zamandır Alpecin C1 Caffeine Şampuan kullanıyorum gayet güzel losyonuda var eğer Almanyada tanıdığınız varsa orada daha ucuz fiyatı buradaki normal şampuanlarla hemen hemen aynı fiyata geliyor Almanya üretimi olduğu için orada ucuz.
  • Kerastase Densifique Erkek ŞAMPUAN VE SERUM kullanan var mı saç dökülmesine baya etkili diyorlar şampuan 110 tl ve serumu dahada pahalı bu fiyata değer mi
  • değişik markaların fantezi ürünlerine çok takılmayın derim piyasa da bilinen tercih edilen bir ürünü alıp kullanın hiç olmazsa ismi duyulan bir ürün almış olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.