öncelikle S.a arkadaşlar.. Lise 2 sınıfı ögrencisiyim ve benimsedigim bi saç stilim yok bu zamana kadarda hiç saç yapmadım desem yalan olmaz..1 senedir saçlarımı uzatıp önleri yana yatırıyorum ama haliyle uzun saç okuldan kızıyolar.sabahları kolay yapılabilicek orta boy saç için stil önerileriniz nelerdir? resim koyarsanız cok gzl olr herkezee teşekkür ederimm
pm atıyorum şimdi kendi saç stilim umarım beğenirsin ... önler bayaa kısa okuldayken saçların yapılıda olsa kafanı sıraya koyup uyuyabiliyosun bozulma derdi yok fenada durmuyor hani
quote:
Orijinalden alıntı: JoePilot
pm atıyorum şimdi kendi saç stilim umarım beğenirsin ... önler bayaa kısa okuldayken saçların yapılıda olsa kafanı sıraya koyup uyuyabiliyosun bozulma derdi yok fenada durmuyor hani
yüz hatlarına göre değişir hepsi yakışmaz ince uzun bir yapıya sahipsen işin zor hafiften toplu bir yüzün varsa yap 9 numara rahatla hem yakısır hemde rahat derdin olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Atagun Baltacioglu
yüz hatlarına göre değişir hepsi yakışmaz ince uzun bir yapıya sahipsen işin zor hafiften toplu bir yüzün varsa yap 9 numara rahatla hem yakısır hemde rahat derdin olmaz.
Alıntıları Göster
cevabın için teşekkürler..resmimi koyayım belki öyle daha kolay cevaplar gelir biraz kötü cıktım şimdi çektim pc de foto yok k.bakmayın
h ttp://img216.imageshack.us/img216/3728/erhandogan.jpg
quote:
Orijinalden alıntı: mraccelia
cevabın için teşekkürler..resmimi koyayım belki öyle daha kolay cevaplar gelir biraz kötü cıktım şimdi çektim pc de foto yok k.bakmayın
h ttp://img216.imageshack.us/img216/3728/erhandogan.jpg
Alıntıları Göster
O saçları kestirirler hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: barman
O saçları kestirirler hocam.
Alıntıları Göster
kestircekleri için konu açtım zaten kardeşim :) sagol yinede yorum için
quote:
kestircekleri için konu açtım zaten kardeşim :) sagol yinede yorum için
Beyler saç konusu varken sunu sorayım 2-3 günde bayağı saç uzatan ilaç v.s. Var mı?neyse parası veririm lan ;=) isin sakası bir yanada var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: xJorfan
3e vurdur
Alıntıları Göster
sagol yorumun için.
quote:
sagol yorumun için.
Alıntıları Göster
benim saçlarımda kaşlarımın altına kadar indi yukarı bakınca görüorum var mı öneriniz bi şe yaptırıyım isterseni,z foto da korum ama yarın
quote:
Orijinalden alıntı: TalhaYlmaz
benim saçlarımda kaşlarımın altına kadar indi yukarı bakınca görüorum var mı öneriniz bi şe yaptırıyım isterseni,z foto da korum ama yarın
Alıntıları Göster
3e vurdur bak bakalım güzel oluyo mu..bizim bi ark.da senin gibi hep uzun seviyodu e haliyle okuldan çok şikayet alıyodu bigün isyan olsun diye 3e vurdurdu kendisine gerçekten yakıştı daha da uzatmadı saçları
quote:
Orijinalden alıntı: TalhaYlmaz
Alıntıları Göster
Bende saç stiline dikkat eden biri değildim ama son 1 senedir dikkat ediyorum ve enseleri uzatıp diğer yerleri kısalttım.Saçları dikince enselerle birlikte ayrı bi havası oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
Bende saç stiline dikkat eden biri değildim ama son 1 senedir dikkat ediyorum ve enseleri uzatıp diğer yerleri kısalttım.Saçları dikince enselerle birlikte ayrı bi havası oluyo
Alıntıları Göster
3'e sakalınız varsa vurdurun. Koyu kirli. Yoksa hiç vurdurmayın mudurnu piliç gibi kalırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan
3'e sakalınız varsa vurdurun. Koyu kirli. Yoksa hiç vurdurmayın mudurnu piliç gibi kalırsınız
Alıntıları Göster
3 numara favorimdir 2 yıldır 3 numara geziyorum ne okuldan bişi diyebiliolar ne başka bişi hemde yakışıyo etrafımdakilerden pozitif yorumlar alıyorum Allah'a şükür sakalımızda var arkadaşında dediği gibi hafif bırakıorum kirli sakal uzadımı incelttir gel
quote:
Orijinalden alıntı: PawnageFactoR
3 numara favorimdir 2 yıldır 3 numara geziyorum ne okuldan bişi diyebiliolar ne başka bişi hemde yakışıyo etrafımdakilerden pozitif yorumlar alıyorum Allah'a şükür sakalımızda var arkadaşında dediği gibi hafif bırakıorum kirli sakal uzadımı incelttir gel
sakal, yüz hatlarınız iriyse örneğin burnunuz falan iriyse 3 numaraya şart. Ancak M. Scofield gibi bebek suratsanız bilemem o zaman sakala gerek yok zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan
quote:
Orijinalden alıntı: PawnageFactoR
sakal, yüz hatlarınız iriyse örneğin burnunuz falan iriyse 3 numaraya şart. Ancak M. Scofield gibi bebek suratsanız bilemem o zaman sakala gerek yok zaten
Alıntıları Göster
Nisan'dan beri uzatıyorum.Okul mokul da yok zaten.Askere gidene kadar kestirmicem. Bakalım nasıl olcak
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Nisan'dan beri uzatıyorum.Okul mokul da yok zaten.Askere gidene kadar kestirmicem. Bakalım nasıl olcak
Alıntıları Göster
saçlarım seninkilerle aynı ve uzunluğuda seninkiyle aynı şuan. okul açılınca kestirmek zorunda kalacağım. genelde okulda uyarı gelene kadar uzatırım sonra yine kestiririm. ancak bir yere kadar böyle gider. lise bitene kadar gidecek bir saç modeli arıyorum.
zaten lise bittikten sonra saçları bele kadar uzatıcam. şuan top sakalım var. sakal konusunda problem yok yani. 3 haftada her yerimde sakal fışkırır kessem.
hadi bakalım sana gelen tavsiyeleri bende deniyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Sofistike Sinist
saçlarım seninkilerle aynı ve uzunluğuda seninkiyle aynı şuan. okul açılınca kestirmek zorunda kalacağım. genelde okulda uyarı gelene kadar uzatırım sonra yine kestiririm. ancak bir yere kadar böyle gider. lise bitene kadar gidecek bir saç modeli arıyorum.
zaten lise bittikten sonra saçları bele kadar uzatıcam. şuan top sakalım var. sakal konusunda problem yok yani. 3 haftada her yerimde sakal fışkırır kessem.
hadi bakalım sana gelen tavsiyeleri bende deniyeceğim.
Alıntıları Göster
konu güncelllll
quote:
konu güncelllll
Alıntıları Göster
bakınız youtube girin tommy unisex yazın ilk çıkana girin bir çok saç stili var oradan kendinize beyenebilirsiniz.. Ama hiçbiri benim saçlar kadar olamaz :P şimdi koymuyorum herkeste olmasın diye ama istek gelirse örnek resmi koyabilirim şaka bi yana beyenin işte oradan ama kısa saçlar daha bi güzel hafif orta uzun saç sürekli fön falan uzun hikaye oluyor okula gidilcekse önler kısa sag tarafa basık yanlarda aynı şekilde tepeler hafif kabarık bi şekilde ufak ve seyrek bide ense çok hoş duruyo bu aralar cok moda hem evde kendinizde yaparsınız , yapmasanız bile güzel duruyor :D