Şimdi Ara

Saçma Kadro Tercihlerinin Nedeni Bu Olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün eskiden konyasporda forvetlik yapmış bir abiyle sohbet ettik adını vermeyim.Adam diyor ki eğer başta fatih terim gibi çok korkulan bir hoca olmazsa bazı oyuncular takımdaki kadroya girememiş kankalarını da kadroya almaları için hocaya baskı yapıyormuş. Yoksa çıkıp kasti orasını burasını sallayarak oynuyormuş.

Hani şimdi bizim fitil olduğumuz adamlarda kadroya kendisini sevdirmeye çalışan adamlar olduğundan acaba bizde de böyle bir durum varmıdır ?

• konya'da yaparsın da fb'de gs'de yapamazsın. yaparsan da 2.gün kapıya koyarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e bu durumda bu oyunculardan adam diye bahsedemeyiz.böyle bişey yapan daha adam olamamıştır.bu durumda üzerlerinde durmaya dahi gerek olmaz. ortada konuşacak adam yok demektir bu.
  • Sende söylemişsin konyasporda forvetlik yapmış bir abimiz diye, Burası Fenerbahçe mutlaka rant vardır ama bu topçular istedi diye olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

konya'da yaparsın da fb'de gs'de yapamazsın. yaparsan da 2.gün kapıya koyarlar.

Bazı adamlar takımın değişilmezi olurlar. Onları kapı dışına koyamazsın. Gökhan bu yapmaz ama yapsa koyabilirmiyiz kapı önüne ? Futbolcun herşeyi pardır. Ben o arka 4 lüden korkuyorum abi. Selçuk her maç girip alıyordu maç başısını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Bazı adamlar takımın değişilmezi olurlar. Onları kapı dışına koyamazsın. Gökhan bu yapmaz ama yapsa koyabilirmiyiz kapı önüne ? Futbolcun herşeyi pardır. Ben o arka 4 lüden korkuyorum abi. Selçuk her maç girip alıyordu maç başısını.

Ersun Yanal' a sökmez öyle abi futbolcu vageçilmez futbolcu. Milli takımı bir hatırlayın. Gerekirse yedek çıkar 10 tane yer yine oynatmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukukun durumu çok mu kötü?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takımın hali ort son 10 yılda içler acısıyken bu futbolculara yıllık 2/4 trilyon maaş dünya kadar bonservis ödenirken bazı oyuncular maç başısını düşünüyorsa ooohoo o zaman biz neyi tartışıyoruzki burda.

futbolcu: "usta maç başılar yatmamış hanım bu akşamda eve almayacak valla "durumu da yoktur çok şükür bu futbolcuların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defencer

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Defencer

/>

Çok iyi bu usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

böyle karaktersizliği kim yapıyorsa, hani 1 kere değil sürekli böyle bir ısrarı varsa vazgeçilir. sonuçta takımın başarısı önemli, tek oyuncu için sırf kankası diye kadroya kimseyi yazamazsın aksi takdirde takım üzerinde otoriten kalmaz.

ayrıca maçbaşı mevzusundan emin değilim ama oyuncuların o ücreti alması için 18 kişilik kadroda yer almaları yeterli diye biliyorum eğer farklı bir madde yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadro seçimini bilmemde ben olsam bende aynısını yaparım abi, atıyorum; EPL de chelsea de oynamıssın buraya geliyosun takımdan var tanıdık 3-4 adam dünyaca tanınmıs herneyse takımı çalıştıran adama bi bakıyosun, ersun yanal, kim lan bu diye dusunup takmam adamı yani benimle aynı kariyerli adam isterim takımda diye düsünüyorum. bi lucesku bi del bosque olur ersun yanal olmaz.
    takımdaki lakayık tavırların sebebi bu diye dusunuyorum, tanınmamıs adı sanı duyulmamıs td lerın dunyaca tanınmıs egosu yuksek adamlarla uyumsuzlugu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.