Şimdi Ara

Saçma Münazara Konusu Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler biz muhalefet kanadındayız. "İstanbul'da petrolden daha fazla vergi alınmamalı" bu konuyu savunacağız beyler yardım!

• Bu nasıl bir münazara konusudur bulmak için çok uğraşmışlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert H.

Bu nasıl bir münazara konusudur bulmak için çok uğraşmışlar ama

Aynen öyle. Konu Güncel Yardım Lütfen!
  • İstanbulda insan oranı diğer şehirlerimize göre çok çok çok daha fazla bunla paralel olarak petrol ürünlerinden kaynaklanan gaz salınımı ve diğer kirliliklerde artış gösteriyor Arkadaşlar istanbulda petrolden alınan vergi artarsa insanlar kendi araçları yerine toplu taşıma araçlarına yönelir işte işte bunun yüzünden istanbulda petrolden alınan vergi arttırılmalıdır beğenirsen 1-2 bişey daha yazarım mal gibi kalır karşıdakiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorik.Cana

İstanbulda insan oranı diğer şehirlerimize göre çok çok çok daha fazla bunla paralel olarak petrol ürünlerinden kaynaklanan gaz salınımı ve diğer kirliliklerde artış gösteriyor Arkadaşlar istanbulda petrolden alınan vergi artarsa insanlar kendi araçları yerine toplu taşıma araçlarına yönelir işte işte bunun yüzünden istanbulda petrolden alınan vergi arttırılmalıdır beğenirsen 1-2 bişey daha yazarım mal gibi kalır karşıdakiler

anlamadım?

• quote:

İstanbulda insan oranı diğer şehirlerimize göre çok çok çok daha fazla bunla paralel olarak petrol ürünlerinden kaynaklanan gaz salınımı ve diğer kirliliklerde artış gösteriyor Arkadaşlar istanbulda petrolden alınan vergi artarsa insanlar kendi araçları yerine toplu taşıma araçlarına yönelir işte işte bunun yüzünden istanbulda petrolden alınan vergi arttırılmalıdır beğenirsen 1-2 bişey daha yazarım mal gibi kalır karşıdakiler

Yanlış tarafı savunuyorsun kardeşim adam arttırılmamalıdırı savunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ElPresidente

quote:

anlamadım?

pardon yanlış okumuşum azaltılmasını istiyodunuz siz demi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet.
  • up up!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.