Şimdi Ara

Sadece +10 Yıllık Üyeler Gelsin! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
22.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gmail’in davet ile alindigi zamanlarda gelmistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 ten selam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 temmuz 2007 ilk uyelik. Bazı nedenlerden sildirmek zorunda kaldım. Bu hesap bile iki yıllık olmuş neredeyse. 2009-2013 arasında efsane dönemini yaşayan konu dışı şuan dağılma döneminde. Gerçi formun durumu eşittir konu dışı.

Edward, Tacettin, şeriat sucuğu gibi onlarca efsane konu. Bunlar sadece aklıma gelenler. Diğer taraftan efsane üyeler. Bazıları hala forumda ama çok aktif değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 Haziran 2007.

3 senedir girmiyordum hesap hala duruyor mu diye bakayım dedim duruyormuş

• 2006 da üye oldum. Eski havası yok. Arada girmiyorum bakiyorum. 2011-2013 yılları arasında konu dışı iyidi.

• 19 yıllık üyeyim ancak ilk hesabımı hatırlamıyorum. Bu ise 15 yıllık. Geldim buradayım. Hiç ayrılmadım...

• Forum eskisi gibi değil katılıyorum

• Mayıs 2006.

Forumda değişmeyen tek şey, "forum eskiden böyle değildi" yorumları.

Aslında forum hep böyleydi. Değişen sizsiniz, biziz. Yaşlandıkça değişiyoruz.

Örmek: 15 yıl önce taraftar forumunda savaşır gibi yorum yaparken, şimdi Türkiye Ligi maçlarını bile izlemiyorum. Halen insanlar forumda taraftar savaşlarına devam ediyor. Onlar da 10 yıl sonra bu forum böyle miydi diyecekler.

Artık, medyada bulamayacağım haberleri görmek, konudışının nabzını tutmak için geliyor, genelde okuyup çıkıyorum.
  • Yes l do

• 2010 mu

• Bende 2008 üyesiyim ama üye olmadan önce 3 4 yıl boş boş gezmişliğim vardır forumda. Koca tüplü monitör ve pentium 4 günleri...
    Üye olmamın sebebi ise 2.elde donanım eşyası almak içindi
    Sonra Televizyon ve ses sistemi kuracağım için o konularda baya vakit geçirdim...
    Ama 2.el için konuşmak gerekirse.Bu sahibinden ve sonrada letgo yaygınlaştıkça 2.el kısmı öldü
    Forum şuan futbol ve siyaset üzerinden gidiyor
    Bu forumu kuran arkadaşlar özellikle 2010 2015 arasında 2.el hem donanım hemde cep telefonu bölümü tavan yapmışken şu letgo tarzı bir uygulama kurmuş olsa idi herhalde şimdi uygulamanın değeri 100 lerce milyon dolardı... Maalesef tren kaçtı 2.el ölü...
    Ne güzel günlerdi bazen referansı çok olana önce Ürün yollanır o onaylarsa para alınırdı... Şimdi diğer siteler üçkağıtçı hırsız dolu...
    Artık foruma sıcak fırsatlar ve birkaç elektronik eşya yorumu için giriyorum...
    Eski günler gelir mi zor gözüküyor...

• Yaşlandık be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 üyesiyim eskiden bu forumda her aradığın konu hakkında yardım mesajları olurdu şimdi bilgi paylaşımı yok denecek kadar az. Google hangi konuda bilgi istiyorsanız yazın ilk sayfada eski forum mesajları gelir. O bile eskiden ne kadar verimli bir yer olduğunu gösteriyor.

• Uyelik 07 ekim 2007. ikinci el ekran karti almak icin uye olmustum ati 1650pro 256mb

• 10 Temmuz 2007.
    Keşke o 2007deki güzel günler geri gelseydi.O Gigabyte 965P ,P35 DQ6 ,asus commando anakart aldığımız dönemin ruhu olsaydı .Şimdi dünyanın gidişatına bakın.
    Evde 2 pc ve bir konsol var Demoralize olmuş bir şeklideyim.Oyun oynamak gelmiyor içimden.
    Yaş 43... Ah ah yıllar .Dh in dili olsa da söylese be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 29 Mart 2020; 23:52:51 >
  • 13 sene olmuş ama niye olduğumu hatırlamıyorum.

o yıllar sık sık **** takılıyordum. şimdide duruyordu herhalde ama bilmiyorum kim kalmıştır.

• 2011 den selam. O zamanki 2 si birler baskaydi. O zaman ki ikinci el. Yeni gelen ekran kartlarını denemek oc yapmak. Mazi güzeldi be :(

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 Aralık 2003 de üye olmuşum, o zamandan beri her konuda yararlandigim bir forum oldu, tabi 2010 a kadar daha çok bilgi akışı varken 2010 sonrasinda komiklik espri yaptığını sanma,trolleme vs gibi şeylerle aranılan bilgiye ulaşım malesef zorlaştı

• ilk hesabımı lisedeyken robot yapıyordum onun için açmıştım. millet o kadar çok yardımcı olmuştu ki inanamazsınız. basic'de kod yazıp gönderen mi dersin, okula kadar gelip tasarımdaki eksikleri gideren mi. 2008 gibi komik konular açılmaya başlandı. o komik konularda bile sayfalarca okunacak materyel vardı ve seviye hep korunurdu. sonra askerlik konuları ve iphone ile tanışan insanlar doluştu foruma. Sonrasında konu dışı özeli açıp iyice siyasete kaydırdılar forumu. Ben o yıllardır girmiyorum. 1-2 ayda 1 kez bakıyorum.

bak şimdi eskileri hatırladım üzüldüm. neyse gençler eğlensin karşı değilim. boomer olduk galiba yavaştan
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.