Şimdi Ara

Sadece +10 Yıllık Üyeler Gelsin! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
22.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buralar hep dutluktu azizim ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu kalitesi bakımından değişen pek bir şey yok aslında. Sadece o dönemde aktif olarak forumu kullandığımız için ve o dönem geçmişte kaldığı için bize güzel geliyor. Aktiflik konusunda haklısınız, eskiden inanılmaz aktifti. En dandik konuya bile açıldıktan 30 saniye içinde cevap gelirdi. Ama o zamanlar şimdiki gibi sosyal medyalar popüler değildi.

2004 takip, 2008 hesap açma tarihi.
  • Merak ettim ne zaman üye olmuşum diye baktım. Katılım zamanı: 18 Mayıs 2005 Ohaaaa.. Yaşlanmışız ulan!!
  • 7 ay eksiğim var.. gelebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • 6 ocak 2007de üye olmuşum. Mevzu neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılım 2008 ! Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım, bazen ekran kartı oldun, bazen overclocklu bir işlemci, her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım, parmaklarımda termal macunu, içimde durur Pentium 4'ü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 30 Mart 2020; 1:38:58 >
  • Maalesef bence yeni nesilin girmesiyle bozuldu. Bende bıraktım artık zevk vermiyor ayda yılda bir giriyorum. Neyse gazete kağıdına sarın
  • Konuyu ana sayfada görünce bakınayım dedim kimler var . Konu dışını bırakalı yıllar olmuş . Konuyu açanın eski ama eskimeyen dostumun açtığını sonradan fark ettim . 2005 yılından beri hergün sıkılmadan forumun müdavimiyim

• Geldim
  • 2011'den beri buradayım. çekiniyorum çizersiniz diye konu dışı güzeldi. eski konuları yad etmek çok hoşuma gitti.
  • hatırlanmak güzel
  • Şuanki üyeliğim 2010 ve öncesine dayanmıyor. Fakat bundan öncede üyeliğim vardı. CSB okuduğum günleri özledim. Çok kaliteli CSB'ler çıkardı. Karşı balkondaki ceset [SS'li] konuları hesaba katmıyorum. Türkiye'de ne kadar garip insan varsa burada toplanırdı. Hatta ilk tanıdığım üye birazdan bahsedeceğim şahıstır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 30 Mart 2020; 2:47:48 >
  • 10 yıldan uzun süredir takip ediyorum, 8 yıldır da üyeyim. Eskidende karşıt görüşlü insanlar vardı ama en azından tartışılan konular ve insanlar gerek yazışma üslubu olsun, gerekse bilgi birikim düzeyi olsun daha kaliteliydi. Şimdiyse bazı üyelerin trollük yapmak için birilerinden para aldığı kanaatindeyim. Ne üslup var ne bilgi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Şuanki üyeliğim 2010 ve öncesine dayanmıyor. Fakat bundan öncede üyeliğim vardı. CSB okuduğum günleri özledim. Çok kaliteli CSB'ler çıkardı. Karşı balkondaki ceset [SS'li] konuları hesaba katmıyorum. Türkiye'de ne kadar garip insan varsa burada toplanırdı. Hatta ilk tanıdığım üye birazdan bahsedeceğim şahıstır.
    Tanınmak bilinmek çok güzel hissettiriyor hocam
  • 2004 yılından beri buradayım.16 sene olmuş. Nerede o eski forumlar.:-)

• Katılım zamanı: Ocak 2007

Güzel zamanlardı, güzel konular vardı. Konu dışı hala yer imlerimde yer alıyor, arada da bakıyorum ama ilgi çekici konu olmuyor pek ya da olduğunda da ben denk gelmiyorum.

En basitinden cep tel zorunluluğuna neden olacak kadar çılgınlar vardı forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 30 Mart 2020; 3:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Aradan çok hatırladığım kişi çıktı.
    Nicklere bakıyorum pek tanıdık görememiştim sonunda gördüm :D
    (Ben çok yorum yapmazdım sadece nickini hatırladım hocam )

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Tanınmak bilinmek çok güzel hissettiriyor hocam

Alıntıları Göster
    Allah daim etsin tek gözlü illuminatimsi efsane

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.