< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 10:10:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sadece aklıma takıldı ??
-
-
zenginler ve ailelerine geri ödemeyi düşünmüyorlar bunun başka bir açıklaması yok
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 10:11:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnsanların maddi durumları, özel hayatları, ailevi durumları, çocuklarına yatırım yapmak için harcayabilecekleri birikimleri gibi BİLMEDİĞİNİZ BİRKAÇ ŞEY VAR. Tüm ailelerin yaşam şekillerini kendinize göre endeksleyip, saçma sapan yorumlar yapıp, zoruma giderdi vs. yazmak soru kisvesi altında hoş bir durum değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 10:11:16 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 10:11:25 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 10:11:33 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 10:11:46 >
Cevap veriyorum.
Para herkeste sende olduğu kadar önemli bir meta değil. Umarım anlaşabilmişizdir.
2K’dan Acıbadem %50 burslu yazan çocuk ay babama borçlandım ya demiyor yani..
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 10:11:54 >
Bir şeye alınmadım canım benim. İki tercihim var, ikisi de devlet. Her şeyi kişiselleştirmeyi çok seven bir arkadaşsın belli ki; yazdığın mesajda bile hala kendinden örnekler veriyorsun, sonra da diyorsun ki kendime endekslemiyorum. Takıl kafana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 10:12:5 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Price on day iddia -- 31 Ağustos 2021; 10:12:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnsanların maddi durumları, özel hayatları, ailevi durumları, çocuklarına yatırım yapmak için harcayabilecekleri birikimleri gibi BİLMEDİĞİNİZ BİRKAÇ ŞEY VAR. Tüm ailelerin yaşam şekillerini kendinize göre endeksleyip, saçma sapan yorumlar yapıp, zoruma giderdi vs. yazmak soru kisvesi altında hoş bir durum değil. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X