Şimdi Ara

Sadece AYT'ye Girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baştaki "2021-TYT puanım 200 ve üzeridir, 2022-YKS’nin hiçbir oturumuna girmeden 2021-TYT puanımı kullanmak istiyorum." kutucuğunu boş bırakıp oturumda sadece aytyi seçip 115 tl yatırıyoruz demi? tam emin olamadım bi sorayım dedim.

• Tytye de gir belki eskisinden iyi gelir şans

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayır, AYT'ye gideceksen işaretlemeyeceksin hocam. "Hiçbir oturumuna girmeden" yazıyor, dikkatli okursanız. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anoniminsann A kullanıcısına yanıt

o şansı geçen yıl harcadım ben. 165dklık sınavda geri düşerim zaten, hızlı olduğumdan dolayı iyiydim.

• Hocam ben de tyt koruma yapacağım sizce 165dk olması koruma sıralamalarını çok kötü etkiler mi

• Broppelte B kullanıcısına yanıt

200 puan için gereken net sayısı 30. 135dkda 30 yapamayıp da 165 dakika olunca bu net bandındaki insanlar bi anda 5 net 10 net arttırmayacak ama illaki işine yarayanlar olacaktır. o yüzden 2020 gibi bir sıralama gelir bence yani %10 geriye atar mesela 10k 11k olur tahminimce, tabi sınava giren kişi sayısına da bağlı. bakalım hayırlısı hocam.

• Hocam siz yine de tytye girin en azından sınav ortamını vs bir daha yaşamış olursunuz iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    30000 e girmek zor mu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam onu seçince ayt'ye de girmeyip sadece iki yıllık ünilere başvuru yapabiliyorsunuz diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim bildiğin onu seçmeyeceksiniz normal seçeceksiniz ve her iki oturuma da gireceksiniz. Sistem tyt’lerden hangisi iyi gelmişse onun üzerinden hesaplama yapıyor diye biliyorum. Ya da bizim rehberlikçi saçma sapan şeyler yapmayalım diye böyle dedi bize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.