Superonline'a geçmeyi düşünüyorum eğer şartlar uygun olursa.Apartman da sadece ben bağlatmak istesem bile gelir bağlarlar mı?
1 kişi için hat çekeceklerini sanmıyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.
ne imkani nede mümkünati var bu dediginin bence hic arama zahmetinde bile bulunma..operatör gülüp yüzüne kapatir telefonu..
biz 30 bloklu her blokta 44 daire var bize bile bağlamadılar size mi bağlıycaklar hemde tek başşına
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
biz 30 bloklu her blokta 44 daire var bize bile bağlamadılar size mi bağlıycaklar hemde tek başşına
Sol yetkilisinden önce bu üye yapmış size gerekli açıklamayı
bir kullanıcı için imkansızın ötesinde bişey
superonlineın genel müdürüysen bağlatabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: afak
Superonline'a geçmeyi düşünüyorum eğer şartlar uygun olursa.Apartman da sadece ben bağlatmak istesem bile gelir bağlarlar mı?
aşırı ısrar ve baskılarınla 3 4 ay süre içersinde azimliysen getirte bilirsin.. bir takım yalanlar söylemem gerekir..mesela binada en az 20 dairenin kullanacagını sölersen falan :) komşularınla iş birligi yapıp onların da aramasını saglarsan (baglatıp baglatmamaları önemli degil arasınlar yeter) tabi bunları yapmam için bulundugun bölgenin yakınlarında fiber alt yapının olması gerekir yoksa bu iş olmaz :)
yöneticinle konuşup anlaştığın takdirde www.superonline.net/fibergelsin adresine girip başvuruda bulunursan. apartmanda tek sen bile kullanmak istesen kutu (switch) koymaya geliyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: saßry
yöneticinle konuşup anlaştığın takdirde www.superonline.net/fibergelsin adresine girip başvuruda bulunursan. apartmanda tek sen bile kullanmak istesen kutu (switch) koymaya geliyorlar.
tek kişiye gelip bağlamazlar..
quote:
Orijinalden alıntı: saßry
kesinlikle katılıyorum
valla karşı sitede var superonline fiber bizde yok kafayı yiycem hergün mail atıyorum internet üzerinden başvuruyorum 30 blok var her blokta 44 daire en az %10 bağlatsa gene kar ama adamların umrunda değill
müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almıştım onlar demişti. caddenizde fiber altyapısı var, yöneticinizle konuştuğunuz takdirde apartmanınıza kutu bağlarız demişlerdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme