|
Sadece biraz dertleşmek...
-
-
Okudum kardesim. İmkanin varsa "umudunu kaybetme" filmini izlemeni tavsiye ederim. Zaten bu tip durumlarda insani ya bir kitap ya bir film ya bir muzik bir sekilde ayakta tutuyor.
Dunyanin duzeni, isleyisi bu yonde. Bir sey surekli kotuye gitmez. Fark etmedigimiz ufak ufak donum noktalari cikar karsimiza. Yarin ne olacagini bilmeyisimiz isin hem kotu hem de iyi yani. Biz her seyin guzel gitmesini, planimiz dahilinde islemesini isteriz. Ama bir suru olasilikla ic ice yasiyoruz. İsin biraz da guzel yani bu zaten. Kotu dedigimiz sey bazen iyi oluyor, iyi dedigimiz sey de bazen kotu olabiliyor. Hayat surprizlerle dolu vesselam. Yasayip deneyimleyecegiz -
Seninle aynı yaştayım, evet dediğin gibi hepimizin büyük ya da küçük pek çok derdi var. Sen zor günleri atlatmışsın, kardeşim. Çok zor günleri... Benim de özel hayatım çok çalkantılı, ailevi problemlerim fazla fakat yaşam mücadelesi veren savaşçı ruhum ağır basıyor. Buraya içini dökmen iyi olmuş, insan derdini canlı kanlı birine anlattığını hissetmeyince kötü oluyor doğrusu. İnsanız, sosyal varlıklarız fakat maalesef her şey herkese anlatılmıyor, anlıyorum seni. Canına kıyma, hayat yaşamaya değer, yaşadıkça göreceksin. Duygu seli yaşadığımız bir dönemdeyiz. Ben hayattan ne bir zevk ne haz alıyorum şu sıralar. Hep karşılıksız aşk yaşıyorum, ruh ikizim dediğim insan gözümün içine baka baka bana hoşlandığı kızları anlatıyor. O da biliyor ne yaptığını, biliyor ruh ikizim olduğunu ama böyle yapmayı tercih ediyor işte. İnsanlar vahşi yaratıklar maalesef. Duygusuz ve kalpsiz olmak istiyorum, kalbimi kilitlemek istiyorum. Anlamsız bir boşluğun içindeyim, inancımı yitirmek üzereyim, tutunacak bir dalım yok, yaşama karşı ümidim azaldı fakat intiharın geri dönüşü yok, savaşçı olmaya devam edeceğiz. Sen de ben de. Sana güveniyorum dostum. Kendine iyi bak lütfen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X