Windows 8.1 kullanıyorum, bilgisayarımın özellikleri iyi oyunları sorunsuz şekilde yüksek grafikte oynayabiliyorum diyebilirim. Ancak browser kullanırken birden bire bilgisayar donuyor; yani browser donuyor önce ancak mouse kontrolü hala bende oluyor. Yeni bi dosya felan açamıyorum ctrl alt del felan yapamıyorum. Sonra diğerleride donuyor sonunda bi süre tamamen etkisiz hale gelip düzeliyor. ancak ne olursa olsun skype taki konuşmam kesilmiyor hala devam edebiliyorum. Ve her türlü browserda bu sorun oluyor firefox, chrome hepsinde. Bir sürü online oyun oynuyorum ancak hiçbirinde böyle bi sorun yaşamadım sadece herhangi bir browserı açınca oluyor bu. Bi süre öncede oluyordu düzelmişti tekrar başladı. Bu konuda her türlü yardımınızı beklerim. İyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Cranekill
Windows 8.1 kullanıyorum, bilgisayarımın özellikleri iyi oyunları sorunsuz şekilde yüksek grafikte oynayabiliyorum diyebilirim. Ancak browser kullanırken birden bire bilgisayar donuyor; yani browser donuyor önce ancak mouse kontrolü hala bende oluyor. Yeni bi dosya felan açamıyorum ctrl alt del felan yapamıyorum. Sonra diğerleride donuyor sonunda bi süre tamamen etkisiz hale gelip düzeliyor. ancak ne olursa olsun skype taki konuşmam kesilmiyor hala devam edebiliyorum. Ve her türlü browserda bu sorun oluyor firefox, chrome hepsinde. Bir sürü online oyun oynuyorum ancak hiçbirinde böyle bi sorun yaşamadım sadece herhangi bir browserı açınca oluyor bu. Bi süre öncede oluyordu düzelmişti tekrar başladı. Bu konuda her türlü yardımınızı beklerim. İyi forumlar.
Antivirüs yazılımları kullandığınız eklentiler uzantılar, java ve flash playerlar, virüsler gibi birçok neden buna yol açabilir. Bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Curimo
kullanıcısına yanıt
Hocam bi süre java ve flash playerlary güncelleyip konuya dönece?im. Virüs oldu?unu pek dü?ünmüyorum aratabilece?im bi program önerebilir misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Cranekill
Hocam bi süre java ve flash playerlary güncelleyip konuya dönece?im. Virüs oldu?unu pek dü?ünmüyorum aratabilece?im bi program önerebilir misin ?
Sistemi kasmayan ve etkili Norton Internet Security öneririm, kullandığınız araç çubukları vs de varsa kaldırın aslında tarayıcıları tamamen sıfırlayın bence.
Cranekill
kullanıcısına yanıt
Merhaba bunun sebebi genellikle ekran kartı sürücüleri. https://support.mozilla.org/en-US/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration sayfasının en alt kısmındaki disable hardware acceleration ve disable webGL işlemlerini yapmayı deneyin. Firefox eğer düzgün olarak çalışıyorsa diğer tarayıcılarınızda da aynı şekilde bu özellikleri iptal edin. Tabi ki diğer browserlarda iptal etme işlemi farklı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme