Az evvel karar verdimki mp3 pyer dedigin radyolu olmalı ve bilinen bir marka olmalı Creative Muvo txfm 512mb 180ytl Muvo N200 512mb 220ytl Nano Plus 512mb 170ytl sizin tavsişye edeceginiz baska Radyolu creative yada guvenilir ses kalitesi super olmasada iadre edecek orta kalitede model tavsiye edermisizin?
her kararın için bir başlık açarsan işimiz iş..
Fiyatlar aynı özelliklerde aynı gibi peki nasıl secilir Zen Nano 256mb radyo 110ytl Muvo Micro N200 256mb radyo 113ytl Muvo V200 256nb radyo 113ytl
Muvo Txfm 512mb 167ytl n200 512mb 167ytl
Mpio Boom fg100 512mb radyo 174ytl ben genedle radyo dinleyip mumkunse radyodan ses kaydı yapacagim yani tercihen pil onemli tabi pil ve doldurma aparatını alcagim icin 512 olsun ama 180den yukarı olmasın
Ayın 15inde maas alcagim icin tahminen aldım gun mp3 calar alacagim Radyolu mp3 calar almak istedigimi tercihen creative fakat mpio nunn iyi oldunu idda edenler oldunu yani onuda bulabilecegimi belirttim. Sonucta bu forumdan baska forum bilmiyorum ozel mp3 calar katagorisi olan ayrica kullanan larin yorumunu bekliyorum. Yeni baslikta sormamin nedeni sanki kasti gibi tesaduf olsa gerek 3gun de yazdım konu sordum soru 5-6sayfa geriye gidiyor yani konu aciliyor ama basliklara bak ayni baslik
şu an da 1. sayfaya bakıyorum senin açtığın 4 tane konu var.. bunu tek başlık altında da yapabilirdin bence.. maksat mümkün olduğunca az başlık açılması ve bilgiye ulaşmayı engelleyen gereksiz başlıkların önüne geçmek..
Arkadasım verıdıgım lınk senın linkin ve sen orda secemıyorum demişsin..Eger konunu yukarı cıkması ise bir msj atarak msj yukarı herkezin gozu onune gelir tekrardan konu acmana gerek kalmaz... http://forum.donanimhaber.com/m_9735331/tm.htm
Bu forum tavsiye sormaktan çok teknik özellik sorma merkezine döndü iyice.Girin bir alışveriş sitesine bamın özelliklerine fiyatlarına.Millet iyice ekabir oldu ha.Kapıaya hizmet istiyecekelr yakında.Sizde cevap yazmayın şöylr başlıklara ki açılmasın artık.Maşallah millette hala cevap veriyor bu tarz başlıklara.
1 hafta önce creative muvo s200 aldım hiç pişman deilim tavsiye edrim 176 ytl..creative süper bence
quote:
Orjinalden alıntı: yilmaz196
Bu forum tavsiye sormaktan çok teknik özellik sorma merkezine döndü iyice.Girin bir alışveriş sitesine bamın özelliklerine fiyatlarına.Millet iyice ekabir oldu ha.Kapıaya hizmet istiyecekelr yakında.Sizde cevap yazmayın şöylr başlıklara ki açılmasın artık.Maşallah millette hala cevap veriyor bu tarz başlıklara.
+1
meraba ark.lar ben dün creative rhomba aldım 2.el oldukça temiz bi alet.şu an kullanıyorum da rhomba nx modelinde başka bir mp3 çalardan buna aktarma yapılıyor dio acaba benimkinde de varmı bu özellik,yada sizce nasıldır bu alet?
arkadaşlar bende creative muvo c100 var bunun 1.02.03 frimvare ini nerden bulabilirim su anda versiyonu 1.01.01 yardım ederseniz sevinirim
hem v200 ü hemde n200 ü kullanmış biri olarak n200
arkadaşlar benim muvo2 fm 5gb var.. arkadaşın bilgisayarına taktım usb yi direk çıkardım.. ve recovery mode vt.00 yazıyor. şarkı veya başka şeyler atabiliyorum ama ne şarkı dinleyebiliyorum nede dosyaları görebiliyorum.. sadece formati clean up.. vs.. yi görebiliyorum.. napcam bilmyorum benim mp3 amerikadan geldi garantisi var ama creative servisi adanada yok sanırım..bunun hakkında bişeyler bilen varmı?..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme