Şimdi Ara

Sadece depolama icin 2TB ssd tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslikta da belirttigim gibi sadece önemli dosyalarim,resimlerim ve filmlerim vs icin depolama olarak kullanilacak.Herhangi bir performans beklemiyorum istedigim sadece uzun ömürlü olmasi,hdd'nin sesinden biktim artik.iki ssd arasinda kaldim, yurtdisinda yasadigim icin Türk lirasi olarak fiyatlarini da yaziyorum hangisini tavsiye edersiniz.

Samsung SSD 860 QVO, 2TB 183fr (1055 TL)

SEAGATE BarraCuda SSD 2TB 240fr (1384 TL)

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung. Eğer amaç sadece depolama ise Samsung'a da pek gerek yok daha ucuz ürünler tercih edilebilir. SSD'lerin ömrü yazılan veri miktarı ile orantılı yani sürekli dosya kopyalamayacaksanız her ne kadar bellek yongaları kaliteli olsa da Samsung'un avantajını göremeyebilirsiniz. Veri okuma işlemleri SSD'lerin ömrünü etkilemez (bu yüzden garantilerinde sadece veri yazma limitleri vardır), film izlemek için ise en yavaş SSD bile fazlasıyla yeterli. Güncel fiyatlardan haberim yok fakat Crucial, Corsair, Toshiba gibileri daha ucuzsa tercih edilebilir, WD, Kingston, Seagate, Sandisk, James Donkey gibilerini ise önermem.
  • www.sinerji.gen.tr
    XPG 2TB AS40G RGB Okuma 3500MB-Yazma 3000MB M.2 SSD (AS40G-2TT-C)
    https://www.sinerji.gen.tr/xpg-2tb-as40g-rgb-okuma-3500mb-yazma-3000mb-m2-ssd-as40g-2tt-c-pmu419745

şans eseri gördüm fiyatı ilginç geldi.

İki üründen samsung diyorum ben.

Ayrıyeten fotograf vb. verileri buluta yedekle önemliyse.

• Tavsiyeler icin tesekkürler samsungu alacagim.
  • Bence hiç gerekli değil, performans bir kıstas değilse. HDD seslerinden hangi model daha az çıkarır bilmiyorum ama 300 tlye bile 2 TB HDD alabilirsiniz. 600 tl civarında çok kalitelileri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xentios

Bence hiç gerekli değil, performans bir kıstas değilse. HDD seslerinden hangi model daha az çıkarır bilmiyorum ama 300 tlye bile 2 TB HDD alabilirsiniz. 600 tl civarında çok kalitelileri var.
    Tavsiyeniz icin tesekkürler,suan hali hazirda windows ve oyunlar icin samsung 970 m2 ssd kullaniyorum yaninda eski bilgisayarimdan kalma 500gb samsung sata ssd'de var.Fiyatlarda bu kadar düsmüsken artik hdd'nin hantalligi ve sesinden kurtulmak istiyorum.Uzun zamandan beri ssd kullanan biri olarak hdd dünde kalan bir teknoloji artik benim icin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.