Bildirim
Sadece Geometri'yi fulleyenlerin çözebileceği soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yok mu çözebilen? -
ilk soruya baktım sadece.Eğer[AB] doğrusal ise soru kesinlikle hatalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birinci soruda eşit kenarlar 3kök3* bulunuyor cosinus teoremini yapınca sonuç çıkmıyor soruda hata var
ikinci soruda açıortay olduğundan diğer kenara dik çizdim dik kenar 8 hipotenüs 12 oldu çizdiğim dikten 12 olan köşeye kadarki uzunluk kök80 çıktı alan 8x(15-kök80)/2 buradan da sonuç çıkmıyor bence iki soruda da sıkıntı var
iyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylandnz -- 11 Haziran 2019; 19:3:9 > -
İlkini 9 buldum
-
Bunlar sene başındaki Limit denemesindeydi ve iki soru için de cevap anahtarında iptal yazıyordu.
Cidden mi hocam? Vallahi kafayı yemek üzereydim. Bendeki cevap anahtarında 33-C 35-D yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölühaber Donanımcısı -- 12 Haziran 2019; 13:43:3 > -
Evet iki soruya da sınav anında baya uğraşmıştım biri çıkmıştı(ama başka yerden farklı çıkıyo) diğerini bulamamıştım ondan dolayı hatırlıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Ölühaber Donanımcısı
Cidden mi hocam? Vallahi kafayı yemek üzereydim. Bendeki cevap anahtarında 33-C 35-D yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X