Şimdi Ara

Sadece kaput degisikligi demislerdi Dunyanin arizasi cikti Arac alimi Yardim Lutfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar malum siteden baktigim arac ta satici sadece kaput degismistir demesine ragmen trammer sorgulamasi yaptigimda bir suru sey cikiyor Hicbirsey anlamadim bilen birisi yardimci olabilirmi plakami degismis be olmus bu araca

Mesaj: (1/2) ***6266 plakali araca ait eksper rapor bilgileri: Hasar Tarihi:15.07.2014 UNIT R HEAD LAMP(1 adet, Orijinal) UNIT L HEAD LAMP(1 adet, Orijinal) BUMPER FRONT(1 adet, Orijinal) BONNET(1 adet, Orijinal) PANEL SHROUD(1 adet, Orijinal) PROTECT UP GRILLE(1 adet, Orijinal) FACE L CORNER(1 adet, Orijinal) REINF FRONT BUMPER (ON TAMPON DEMIRI)(1 adet, Orijinal) MOULD L FRONT(1 adet, Esdeger) MOULD R FRONT(1 adet, Orijinal) MEMBER SHROUD UPPER(1 adet, Orijinal) FASTENER BONNET(19 adet, Orijinal) BRACKET L GRILLE(1 adet, Orijinal) PLATE SET(1 adet, Orijinal) CLIP RUBBER SEAL(15 adet, Orijinal) MASCOT FRONT(1 adet, Orijinal) COVER L FRONT BUMPE(1 adet, Orijinal) COVER R FRONT BUMPE(1 adet, Orijinal) RETAINER R FRONT BU(1 adet, Orijinal) BRACKET R FRT BUMPE(1 adet, Orijinal) BRACKET L FRT BUMPE(1 adet, Orijinal) EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araç önden sağlam bir darbe almış. kısaca bu.
  • Onden patlatmis bir yere.. soylenen sadece kaput ise uzak durun; adamlar plastik aksamlari saymamislar..

2014 model bir araca bakmaya gittim, adam 2.sahibi oldugunu soyledi, huylandim, sonra arastirip ogrendim ki 4.sahibiymis ve ilki de bir şirket 43 cektigi araci "35e de versen almayiz" diyip, ayrildik..

• Satan arkadas kazali resimleri gondermisti hicbirsey yok gozukuyor Aradim iki saat once istedigin servise goturebilirsin diye bir suru konustuk trammerde cikanlar gorunce resmen sok oldum kime guvenecegiz arkadas anlamadim

• değişmeyen kalmışmı araçta. Ama adam doğru söylemiş şimdi kaputun altını filanda anlaman lazımdı.
  • Plaka degismemistir.milletimiz artik sahtekar olmus.3 kurus icin anasini satacak dolandirici kayniyo ortalik.

• bu nedir bilmiyorum ama

ben de leonla kavsakta 10-15km hızla bir aracla burun buruna geldim ve carpistik
    inip baktık kaputun ustunde 4-5cm lik gocuk vardı,on tampondada aynı sekilde
    yazdiginiz kalem kadar degisim oldu,1000tl civari masraf cikti,kaskodan halledildi

kaput tamamen boyandi
    yok sis fari cercevesi ,yok on tampon tamiri,bilmem ne izgara plastigi degisimi,abc sensoru degisimi vb
    arac teslim edilirken verilen belgeye baktım ve bu kadar kalem mi degismis diye baya sasirmistim

hatta 2 ay sonra yagmurlar baslayinca carpilan taraftaki led far bugulanmaya basladi, catlak oldugu anlasildi,o da degisti ,led far 3000tl miydi neydi

en iyisi hangi marka ise servise gidip sorun, bu kasko islerinden en kucuk bir kazada binlerce lira masaf cikiyor onlarca kalem degisiyor

aracın kucuk bir kazasi da olabilir komple on takım dagilmis da olabilir,eger varsa kazali resimlerini isteyin,ben satarken kullanırım diye saklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 27 Mart 2015; 22:24:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu degismis arac alinir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiki arabalar ne yazık ki çok dandik yapılıyor...En ufak bir dokunmada orası burası patlıyor...
    Üreticilere sorarsan bunun böyle olması bizim güvenliğimiz içinmiş...
    Araç darbe aldığında o bölüm gelen darbeyi emsin,darbe şiddeti aracın içindeki insanlara yansımasın diyeymiş...

Pek de inanmıyorum açıkçası...İşin içindeki en büyük sıkıntı maliyet...Maliyetleri aşağı çekebilmek için her yolu deniyor üreticiler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.