Beyler sistem parçaları geldi : SAPPHIRE RX 480 , MSI H110M , 8 GB KINGSTON HYPER X i3 6100 1 TB HDD . Sadece Kasa ve güç kaynağı kaldı beyler önerisi olan var mıdır ? Galiba bu darkn10 daki fanlar olsun başka kasaların fanları olsun bir işe yaramıyormuş.Yani zaten ekran kartında 2 tane fan var gereksiz bir şey diye söyleniyor, görünüş amaçlıymış o fanlar diye duydum. Bu yüzden kasa + güç kaynağı maximum 350 tl olabilecek şekilde bana öneride bulunabilir misiniz ?
S340
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
karayel90
kullanıcısına yanıt
Dostum rx 480 e 600 çok fazla . 450 yeter bence ya.
hocam aerocooldan uzak durun bence. Bütçenizi 30 tl aşıyor ama Zalman z3 plus kasa ve zalman 500w psu tavsiye ederim. Yine zalmanın bütçenizi aşmayacak kasaları da var ama bu kasayı kullandığım için tavsiye ediyorum. Özelliklerine bakarsanız parasının hakkını verdiğini görebilirsiniz.
Ayrıca İstanbul'daysanız böyle de birşey var. Z3plus kasa + 600w zalman psu 300tl. Get komisyonu ve kargo ile cazip değil ama elden alabilirseniz mantıklı. Tabi garanti olayını da sormanız lazım..
NZXT S340 derim. Elite olmayan versiyon. 300TL falandı son baktığımda. Corax Alpha taşınıyordu bu aralar. Haftaya falan sanırım yeni yerlerinde olacaklar (neresi bilmiyorum). Kolay bir yerdeyse gidip görerek alma imkanın da olur.
görünüş falan oldugu zannetmiyorum zaten dişariya aktarmaya yarıyor çoğu içindeki sicakliği dişari atiyor kasa dark n10 gayet iyi ileriye dönük olur hem ferah hem temiz gözüküyor
aerocool'dan uzak durmanı öneririm...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme