Şimdi Ara

Sadece Kasa toplamak istiyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben sadece kasa toplamak istiyorum bütçem çok sınırlı ve şöyle iyi bi performanslı birşey istiyorum ve bilgisayara her yır ortalama 300 500 tl arası upgrade yapabileyim gibi bi önerilerinizi alabilirsem

Teşekkür ederim

• arkadaşım ilk bütçeni sole yardımcı olalım sna, ama orta halli birsey için en az 1000 tl yi gözden cıkarman gerekicek ilk aşamada bide beklentilerini sölemen lazım
  • Şuanki bütçem 500 tl . haklısın 1000 tl olması lazım ama yok :) beklentilerim ne bilim oyun oynatmada çok sıkıntı çıkmasın hepsini kaldırmak zorunda değil ama zorlasın kendini gibisinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: myunusozyasar

Şuanki bütçem 500 tl . haklısın 1000 tl olması lazım ama yok :) beklentilerim ne bilim oyun oynatmada çok sıkıntı çıkmasın hepsini kaldırmak zorunda değil ama zorlasın kendini gibisinden

İlk bütçe biraz daha yüksek olursa daha iyi bir altyapı kurulabilir. Her yıl yapılacak yükseltmelerle de sistem çok iyi hale gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myunusozyasar

Şuanki bütçem 500 tl . haklısın 1000 tl olması lazım ama yok :) beklentilerim ne bilim oyun oynatmada çok sıkıntı çıkmasın hepsini kaldırmak zorunda değil ama zorlasın kendini gibisinden

500 tl biraz dusuk kalmis bence acele etme o zaman parani biriktir daha ii biseyler alirsin 500 liraya anakart ve hdd ve ram anca alirsin gerisi olmaz malesef :( ikinci el bseyler bakabilirsin forumda 700 tl civarinda upgrade edilebilir kasalar mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.