Şimdi Ara

Sadece konuşma paketi varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dh üyeleri yalın konuşma paketi arıyorum 100 dakika olsa bile yeter mesela 100 dakika 8 tl felan faturasız olsun türk telekom olsa daha iyi faturalıda belki olabilir yardım edenlere teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bimcell H.yöne 250Dk 12 TL,500 Dk 14TL.Turk telekom için ses paketleri aşağıda şöyle;
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Konuşma Paketleri > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/konusma-paketleri.aspx

• Bimcell in bu 12 tlye 250 dakikası faturasız ve aylık deme yani yalın bir şekilde alabilirim turk telekomda 8 tlye 100 dakika gördüm ama faturalı herşey dahil hattın yanına ekstra olarak alınabiliyor yani bu bimcellin 12 tl 250 dakikasını tek olarak alabiliriz deme ekstra birşey almaya gerek yok

• mtbz42 M kullanıcısına yanıt
    Evet sadece konuşma paketi böyle alabilirsiniz.TL yükleyerek alabilirsiniz bimcellde faturalı tarife yok hepsi faturasız.İnternet veya sms kullanmak isterseniz TL bakiyenizden düşer.Emekli yaşlı kesim için en ideal olanıdır.

• hat sahibi 50 yaş üzerinde ise öneririm, 2 ay geçerli 19 TL, SMS ve internet de var küçük de olsa bazen lazım oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 25 Mayıs 2020; 18:35:26 >

• Arkadaşın önerdiği pakette çok cazip.2 ay olması ekstra cazip kılıyor.100 sms 100mb ve 500dk bence en ideali budur.Şartları karşılıyorsa kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 25 Mayıs 2020; 18:43:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.