Arkadaşlar merhaba, başka oyunlarla işim yok sadece LOL oynayabilmek için bilgisayar toplayacağım. Bütçem en fazla 2500 falan olur klavye mause ve monitörle birlikte. Hatta mause var klavyenin de çok iyisini aramıyorum. Sistem önemli benim için. Dereceli maçlarda yaşadığım fps sorunları yüzünden lig düşmeye başlayınca karar verdim. Fps 100 150 arasında dolaşsa yeter bana internet hızım zaten iyi. Dediğim gibi bilgisayarı yoran dizi film dışında başka bir şey olmayacak. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı çünkü hiç anlamam doğrusu bu işlerden. Yardımcı olacak herkese teşekkürler şimdiden.
Böyle bir sistem önerebilirim size.Herhangi bir sıkıntı yaşatmaz size.Upgrade uygun bir anakart ekledim.İleride paranız oldugunda güzel bir ssd ile sistemi daha iyi hale getirebilirisiniz.Monitöre de ortalam 300 tl desek 100-150 tl arası bir bütçe aşımınız söz konusu fakat 2500e çekmek için anakarttan yada diğer bileşenlerden kısmak gerekir bende bunu tavsiye etmiyorum.
Böyle bir sistem önerebilirim size.Herhangi bir sıkıntı yaşatmaz size.Upgrade uygun bir anakart ekledim.İleride paranız oldugunda güzel bir ssd ile sistemi daha iyi hale getirebilirisiniz.Monitöre de ortalam 300 tl desek 100-150 tl arası bir bütçe aşımınız söz konusu fakat 2500e çekmek için anakarttan yada diğer bileşenlerden kısmak gerekir bende bunu tavsiye etmiyorum.