Şimdi Ara

Sadece Pazar günleri binilecek araç önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize bu yeni yılda sağlıklar ve mutluluklar diliyorum. Başlıkta yazdığı gibi işim nedeniyle sadece pazar günleri bineceğim araba arıyorum. İşimin yoğun temposu sebebiyle ayın 4-5 günü binebilirim. Tatil zamanlarında muhtemelen sık kullanırım diye düşünüyorum. Yakıt, motor hacmi ve model konusunda yakıt farketmeksizin 2000cc üzeri ve 1998 yılı üstü olursa iyi olur. Bütçem max 1m.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerBabanikoğlu WVYEZ -- 2 Ocak 2025; 8:49:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mutlu yıllar. Sadece haftasonu binmelikse böyle bir şey alın :)

• whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim.

• TanerBabanikoğlu WVYEZ T kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Şaka bir yana daha detaylı bilgi vermeniz gerekir. Araç B sınıfı mı C sınıfı mı olmalı. Otomatik mi düz vites mi? Kaç kişi binecek, bekar mı aile mi çocuk var mı vs vs vs. Önceki aracım Kia Stonic'ti. Memnundum. Ama eski modeller 1.4 ve turbo yok, biraz fazla yakar ve performans beklenmez.

• Ya da sıfır Kia Picanto ya da Renault Clio alabilirsiniz. Kafanız rahat olur sıfır ilk siz binersiniz..

Evet haklısınız. Detay konusunda biraz yoksun kaldı. Ben bekarım ve 22 yaşındayım. Annem ile beraber yaşıyorum. Üstte yazdığım gibi model ve motor hacmi konusunda pek bir takıntım yok ama 2000cc üzeri olursa benim için daha iyi olur. Yakıt farketmiyor. Segment konusunda da D segmenti sedan ve üzeri düşünüyorum. C segmenti hatchte olabilir. Bu başlığı açmadan önceki düşündüğüm araç BMW E46 330i Late idi. Bu model size referans olabilir.

• O segmentlerde tek bindiğim Elantra var. Çok konforlu bir araçtı Stonic'e göre :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet yeni Elantra’ ya bende bindim. Gerçekten çok konforlu. Tasarımı zamanının çok ötesinde bir araç. Sadece 1.6 MPİ olmasından dolayı biraz beni üzmüştü. Üstelik otomatik vitesti. Rampadaki o yüksek devir sesi halen kulağımda. 1.6 turbo benzin olsaydı gözüm kapalı alcağım bir araç olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerBabanikoğlu WVYEZ -- 2 Ocak 2025; 0:31:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.