Merhabalar, ciktigindan beri is yogunlugumu ayarlayamadigimdan Red Dead Redemption 2 alamadim ve boyle merak edip uzun saatler oynamak istedigim baska oyun da yok acikcasi. Televizyonum da cok iddiali degil. Sadece sıkılana kadar RDR2 oynamak icin hangi konsolu almaliyim? Tam tersini beklerken su anda butun sifir ps4 olsun xbox olsun ilk ciktigi fiyatindan epey daha pahali, benim zamaninda 700 e alip 400 e zor sattigim ps3ler bile 800 lira olmus vs. Keske ilk ciktiginda PS4+RDR2 setli kutu halinde alsaymisim da dursaydi kenarda. Simdi o kutulardan da yok anca fortnite li kutu var. :/ Ben simdi ilk cikan ps4lerden mi almaliyim xbox one mi almaliyim ve ikinci el alirken nelere dikkat etmeliyim? |
Sadece RDR 2 oynamak icin hangi konsol?
-
-
Ben oyuna OneS ile başladım daha sonra SeriesX alınca onunla devam ettim. 1080p TV için konuşuyorum arada çok bir fark yok çünkü baz model konsollarda bile oyun harika görünüyor.
Hangi konsolu alırsanız alın kafanız rahat bir şekilde oynarsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Respect***Ben oyuna OneS ile başladım daha sonra SeriesX alınca onunla devam ettim. 1080p TV için konuşuyorum arada çok bir fark yok çünkü baz model konsollarda bile oyun harika görünüyor.
Hangi konsolu alırsanız alın kafanız rahat bir şekilde oynarsınız.
Cok tesekkurler one s calisitiriyor mu acaba diye suphelerim vardi. Merak ettigim mesela gta online ps3de acayip kasiyodu loading ekranlarinda surunuyodum vs, rdr 2 online da one s'de boyle kasar mi yoksa yine iyi midir?
-
Eski nesilde en iyi Xbox One Xte çalışıyor. Yeni nesil update almadığı için Xbox Series ya da PS5 alırsanız tek artısı yükleme süreleri olur.
Bundan sonraki görüşlerimi TV değiştirme planı olmadığına göre yapıyorum.
Playstation düşünüyorsanız baz model yeterli. 1080pde kalacaksanız Proya bu oyun için gerek yok.
Xbox düşünüyorsanız One S yeterli. S olmayının performans düşüklüğü belli eder. X iyidir ama o bütçeye çıkacaksanız Series S alın. 1080p ekranda en iyi fiyat/performans ürünü -
Bence almışken Series S alın derim. Bu şartlarda fiyat performans olarak size en uygun bu cihaz gibi duruyor. Hem Game Pass'ten başka oyunlara da sonrasında vakit ayırabilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X