Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.786
Cevap
127
Favori
504.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sonradan oluşan stuck piksel oluştu
    Alalı 4 gün oldu uğraştım düzelmedi
    Sanırım ayni noktada 4 adet kırmızı renkte duruyor
    Usbden video izlerken oluştu başka kapabilirim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sithicus -- 26 Temmuz 2017; 3:0:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alos2000 kullanıcısına yanıt
    Bu ürünle ilgilenebilirim getirme konusunda

Amazondaki fiyat a mümkün olmayacağının altınıda çizmek isterim sakın yanlış anlamayın

Kargosu var eeee birde Türkiye'ye getirmesi var birde en önemlisi nakit emek harcanarak getirilecek tahmin edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Amazondaki fiyat a mümkün olmayacağının altınıda çizmek isterim sakın yanlış anlamayın

Kargosu var eeee birde Türkiye'ye getirmesi var birde en önemlisi nakit emek harcanarak getirilecek tahmin edersiniz

Mantıklı bir fiyattan olacaksa çok kişinin ilgisini çeker bu set.

Bence siz bir fiyat oluştutun. Bize de uygun gelirse. Anlaşırız

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: gokcec

Selam,

Ben GG üzerinden aldım. 5500 TL. 100 TL bonus veriyor GG yani 5400 e gelmiş oldu.

Güzel fiyat güle güle kullanın.

hocam burada şunu anlamaya çalışıyorum, zincir teknoloji marketlerinde ve sony shoplarda cihaz çok daha pahalı bir fiyattan satılıyor.

@gokcec
    sony shop dan alan birinin tv evine ulaştığında aradığı numara ile, kurulum için sizin aradığınız numara aynı mı, fark nerede başlıyor?

Selam,

Ben kurulum için 444 SONY(7669) numarasını arayı kurulum istediğimi ilettim. Bu esnada bir sorgulama yapılmadı servis yönlendiriyoruz dediler. Ben bunun garanti durumunu filan sorunca seri numaralarından servisin sorguladığını iletti.
    Bana gelen kutunun üzerinde "sony eurasia" olduğunu belirten küçük bir etiket var. Bugün servis gelip kurulumu yapacak umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

quote:

Orijinalden alıntı: ax

Cihazı hoparlörüme bağlamaya çalıştım ama optik kablo ile ses alamadım. Ayarlarda harici hoparlör seçeneğini seçtim. Bu konuda deneyimi olan var mı acaba...

Haporlöre direk bağlanmaz TV...Haporlor Aktif olmalı, pasif ise ki muhtemel böyledir, Amfiye, amfiden Haporlöre bağlanmalı..

Tv menusunde ses/harici Ses sistemi seçmelisiniz..

Ses sistemi/Haporlor ne kullanıyorsunuz?

Bunu yapmadan Optic çıkışı direk Cihaza (Ses sistemi) bağlarsanız hem Tv hem Ses sisteminden ses alırsınız..

Arc destekli ses sistemi varsa ARC portuna takarsanız Tek kumanda ile sesi kontrol edersiniz..

Hoparlör aktif ve optik giriş mevcut.Kumandasından optik kısmını aktif hale getiriyorum ve tv'den de yine bahsettiğiniz ayarı seçmeme rağmen ses gelmiyor.Bir sıkıntı var ama çözemedim...

• ax kullanıcısına yanıt
    Haporlor başka kaynaktan çalışıyor ise Tv ile uyumsuz olabilir..malum bunların Ohm ( 4-6-8) değerleri var..

Haporlor input/Aux girişi varsa, Tv kulaklık çıkışından giriş deneyebilirsiniz..

Aktif Haporlorler harici bir amfi vs ihtiyaç duymuyorlar, sadece elektriğe bağlanıyorlar ama Optic ile direk Tv den ses alınır mı veya uyum olur mu bilmiyorum..

Tv de sorun olabilir zira bu androidten beri bazı şeyler uyumsuz..

Tv elektriğini kesip -fişi çekip,Optic bağlantıları çıkartın 5 dakika kadar bekleyip bağlantıları yapıp tekrar deneyin..Bazen problem olduğunda Tv girişleri tanımıyor, reset ihtiyacı duyuyor..Tv, seçici olabiliyor bazen..Normal

**Normalde Tv Ses çıkışını değiştirmeyin, Tv en ses alırken, optic bağlı ise hem Optic hem Tv den ses gelir..Sadece DTS sesleri bu şekilde almaz,
    Bu şekilde de Haporlorden ses alamıyorsanız Uyum problemi olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 26 Temmuz 2017; 11:53:0 >
  • Merhaba arkadaşlar son update ile ilgili sorunları Rtings'e ilettim ve son update ile hızlı bir inceleme yapıp yapamayacaklarını sordum. Gelen yanıtı sizinle paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alos2000

quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Mantıklı bir fiyattan olacaksa çok kişinin ilgisini çeker bu set.

Bence siz bir fiyat oluştutun. Bize de uygun gelirse. Anlaşırız

Ben Eylül'de Çekya'da olacağım, isteyen varsa ekstra ücret almadan getirebilirim.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Beni yaz hocam
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    HARİKASIN

• truckerdriver kullanıcısına yanıt
    Sizler harikasınız. Sayenizde içim rahat bir TV almış oldum (rambocuk her seferinde bana klp krizi geçirtiyor olsa da )
  • Arkadaşlar akıllı kumanda ile ilgili güzel gelişmeler var kesinleşince size bilgi vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Beni yaz hocam

Hangi modeli alacağımıza karar verelim. Ona göre hareket ederiz.

Gitmeden önce ücretini verirsiniz, daha düşük fiyata bulursam faturası ile birlikte farkı geri veririm. Daha yüksek olursa da faturası ile birlikte farkı alırım.

• 5000 veya altına düşmesini bekliyorum. KS8500 aldım pişman oldum iade ettim. Umarım bu tv yi alabilirim.
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    İş biraz değişti üstad hazır kitlerin hdmi splitter parçası 2.0 desteklemiyor.
    Siz gidene kadar gelişmeleri takip eder kararlaştırırız.

Dreamscreen 4K kit önsiparişte ama o parayı hayatta vermem.
    http://www.dreamscreentv.com/product/dreamscreen-4k/
  • newfel kullanıcısına yanıt
    Başka markalarada bakmak lazım zaten 250 folar edecek bir sistem değil.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyor çok daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorsun marka model vermicem ama bu duygunun tam tersini başka marka modellerde yaşadım içiniz rahat olsun xe90 mucize bir güzelliğe sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Arkadaşlar akıllı kumanda ile ilgili güzel gelişmeler var kesinleşince size bilgi vereceğim.

Gelde merak etme :)

• joven kullanıcısına yanıt
    All in One (Microsoft) Klavye+mouse veya Logitech K400 moıuse+Klavye kullanışlı..ben M.S. kullanıyorum güzel
  • joven kullanıcısına yanıt
    Hocam arayüz mü yavaştı kumanda mı? Başka bir cihazla kontrol ettiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.