Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.786
Cevap
127
Favori
504.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet servisle muhatab olucaksınız Tüm servisler bu konuda aynı , sorun ciddi olmadıkça değişim yapmıyorlar mahkemeye vermekle uğraşmaz diyip sallıyorlar , 10 arızalı üründen 9 u allahından bulsun diyip öyle kullanıyor 1 i mahkemeye veriyor 3 tv lik para çıkıyor ceplerinden böylece fazlasıyla kara geçmiş oluyorlar
  • ko10 K kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız bu sorunu? Birde usbden veya youtube üzerinizde aynı şekilde açtığınızda da bu sorun var mı ?
  • yukarılardaki bir mesajda, kurulum için servisin 60 lira istediğini yazmıştı, herkes bu 60 lirayı ödedi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 28 Temmuz 2017; 16:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

yukarılarda bir mesajda, kurulum için servisin 60 lira istediğini yazmıştı, herkes bu 60 lirayı ödedi mi?

Ben ödemedim.
  • Arkadaşlar ben de 55'xe 9005 modelini almaya karar verdim.Konuyu başından sonuna kadar takip etmeye çalıştım ben duvara monte etmek istiyorum sony'nin kendi sitesindeki videosunda SU-WL800 SU-WL805 SU-WL820 MODELLERİNİ gösteriyor bu modeller kutu içeriğinde yok sanırım.Eğer arada kaçırdığım olduysa kusura bakmayın piyasayı da araştırdım ama bu modeller yok.Bu modellerden temin eden duvara monte ederek izleyen arkadaşlar varsa nereden temin ettikleri hakkında bilgi verebilirlerse memnun olurum.
  • Demissiniz ya, herkes aldığı ürünü iade ederse ne olur??

Güzel soru, ne olur, Sony alır bunları, koyar hurdalığa, hepsini ezer, piyasadan kaldırır..

Ya da, müşteri memnuniyeti adına alır bunları fabrikada revize eder, "refubished" etiketi ile ucuza satar..Dünyada olan bir sistemdir bu, neden bizde olmaz? Best Buy yapıyordu ama Türkiye şartlarına dayanama da Havlu atıp çekildiler :)

Almanlar, egzoz salınımı fazla diye arabalarını piyasadan çekiyor..Başka markalar başka problemler var diye ürünleri piyasadan çekiyor..

Amerikada, Amlanyada, İngiltere, Fransa vs , geri alamayız satılan malı desinler kolaysa...

Siz bu işin içindesiniz, ithalat ürünleri alınırken illaki Satıcı garantisinde olmalı..Emin değilim ama Şu kadar % fire-koşulsuz iade miktarı olmalı..

Sony tüm partisi sorunlu ise paketlenir aynen iade edilir, Sony onların parasını paşa paşa geri vermek zorunda..Tamam biz tüketiciyiz korkarız satıcı ile uğraşmayı ama, Uluslararası Ticarette illaki "Memnuniyet" garantisi olmalı..Vermiyorsa satıcı, başka Marka alınır..Bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 28 Temmuz 2017; 16:37:7 >

• ssselocan222 S kullanıcısına yanıt
    Duvara monte edecekseniz, açılır kapanır, esnek modeller tercih ediniz..Sıfıra sıfır duvara montede, Hdmı girişlere, usb ye ulaşmak zor olur..Tv hava alması da başka bir problem

Sony monte aparatı sanırım Vidalama yerleri fix, değişmiyor..Tv nize birebir uyumlu olması şart
  • Ağzına sağlık bravo
  • 65xe9005 modelini aldim yarin kurulacak bakalim ins iyi olur fakd panel merak ediyorum. Deneyimlerimi aktaririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun..

FALD, yazılımsal bir olay bu Tv lerde, gercek Fiziki bir Full Array Local Dimming yok..Ama işe yaradığı söyleniyor

Burda yazılan, problem olursa ne olur tarzı mesajlara bakmayın..Problem olursa her markada sıkıntı olur..Elektronik bu biraz şans gibi maalesef..

Elektronik alette sıkıntı varsa şansınıza küsün, o sebeple birşey olmaması için Dua etmek lazım :) Elektronik aletler ( Wİndows mesela) için kullanılan deyim var Plug and Pray :) --Tak/Kur ve Dua et... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 28 Temmuz 2017; 16:42:25 >
  • Artık dikkat ederek alacağız...Teşekkürler...
  • Evet arkadaşlar sonunda akıllı kumanda hakkındaki çalışmalarımız neticelendi ve RMF-TX100 kumanda ile bizim TV tam uyumlu çalışıyor. Kumanda dokunmatik ve daha kullanışlı olsun diyen arkadaşlar düşünebilirler. HepsiSony den Hasan Bey'e Donanımhaber üzerinden ulaşıyorum derseniz (Savaş Bey yönlendirdi de diyebilirsiniz) 149TL den satın alabilirsiniz.

Ben maalesef ayın 4ünde geleceğim için ancak o zaman inceleme yapma şansım olacak.

• Arkadaşım yanlış bilgi paylaşımında bulunma

Xe9005 gerçek fald panel zaten arkası kalın , tek dezavantajı zone sayısının düşük olması

Bu arada leonardodavincinin şifresini çözebildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 28 Temmuz 2017; 17:41:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Arkadaşım yanlış bilgi paylaşımında bulunma

Xe9005 gerçek fald panel zaten arkası kalın , tek dezavantajı zone sayısının düşük olması

Bu arada leonardodavincinin şifresini çözebildin mi?

Arkasi gercekten kalin bugun baya baktik magazada gercek fald panel bir z9 degil tabiki ama bu tv gercek fald.

• evet xe9005, 35 zone ,, xe9405 ise 256 zone,, ama edge led zarif ve ince eve yakışan panel,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bu dediklerinin hepsi kronik, üretim hatası ürünler de olursa koşulsuz iadeyi zaten kendi alır, bu her marka için geçerli, verdiğin alman örneği de bu şekilde, ama her üründe memnuniyetsizlik garantisi yaparsan dünya hurdaya döner, firmaların çoğu batar, kimse ayakta kalamaz, emin ol tatile giderken fotoğraf makinası alınır, çeker çeker beğenmedim diye iade edilir :) hep diyorum mağazalar bunun için var, her üründe gidin bakın deneyin test edin, alınan ürün arızalı çıkar o ayrı, ileri de arıza yapar o ayrı orada servis araya girer, iade değişim ne ise sağlanır, sonuçta yasalar var.

saygılar :)
  • Benim merak ettiğim Sony KD-49XE9005 ,Samsung 49MU9000, LG 49UJ701V bu modeller türkiyeye gelmiyecekmi?
  • Selamlar.

Bugün İzmir Balçova Mediamarkt'taki Sony satış temsilcisi arkadaşım aradı. Sadece bu haftasonu için geçerli olarak 65XE9005 fiyatının 9.500 TL olarak uygulanacağı bilgisini aldım. O mağazaya özel bir kampanyamı bilmiyorum. 55XE9005 piyasa göre baya fazla kalıyor. 6.649 TL ye verebileceklerini iletti.

İsteyen olursa arkadaşın cebini verebilirim siz görüşürsünüz.

Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystique -- 28 Temmuz 2017; 19:42:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vol_tyson

65xe9005 modelini aldim yarin kurulacak bakalim ins iyi olur fakd panel merak ediyorum. Deneyimlerimi aktaririm.

Hayirli olsun. Nekadara ve nereden aldiniz acaba?

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Kaç kere bu tür paylaşımlar yüzünden şikayet edildin hala aynı uslubu devam ettiriyorsun..

Benle uğraşacağına faydalı şeyler paylaşırsan herkes mutlu olur..

Full Array Local Dimming nedir öğren sonra bu TV lerde gerçek FALD var diye yaz...

Bu incelikte panellerde FALD olması fiziken mümkün değil cümlemi, Panel arkası kalın o zaman FALD diye çevirmissin ya tebrik ederim :)

Sony HX920 serisi sonrasında Fald panel üretilmedi, üretilmiyor..Panellerdeki FALD denilen şey yazılımsaldır..Kaç kere yazıldı çizildi..

Alakasız mesajın şikayet edildi tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 28 Temmuz 2017; 22:0:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.