Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.589
Cevap
216
Favori
972.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    donmayan ip tv falan yok, ip tv serverıyla alakalı, yüzde 99.999999'u donuyor, çatlıyor patlıyor. Server iyi olsa, şu an ki tvlerin hepsi sorunsuz oynatabilir.
  • ex-kuzey E kullanıcısına yanıt
    Youtube'da kutu açılış videoları var, onları seyrederseniz ambalajda fark var mı görürsünüz. Kuruluma gelen servise çalışma saatini görmek istediğinizi söyleyin, açtıkları ekranın sol alt tarafında 3 adet 5 haneli rakam grubu olacak, ortadaki açma kapa sayısı diğer ikisi kullanım saatidir. Kullanım saatleri 1 saat, açma kapama da 1-2 adet gösteriyorsa ilk kez size kurulmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercos

4K hdr çıkışı olan cihazınızı tam performans için hdmi 2 ya da 3'ten birine bağlamanız gerekiyor, televizyonun ayarlar - > harici giriş kısmından da bağladığınız girişin ayarını standart format yerine gelişmiş format olarak değiştirmeniz gerekiyor. 4K hdr çıkışı bildiğim kadarıyla PlayStation Pro destekliyor.
    Çok teşekkürler. HDMI 3'e bağladım PS4 Pro'yu. Eve gidince o harici giriş kısmındaki değişikliği de yapacağım.
  • Arkadaşlar ben dün TV yeni kurulurken sürüm güncellemesi yaptım. Ancak Dolby Vision göremiyorum HDR modlarında. En son yazılımda çıktı denmişti. Acaba çıkan yazılımı manuel mi indireceğiz? Ya da Dolby Vision'u nasıl aktive ediyoruz? 4K HDR bir şey izlerken denedim ama dediğim gibi seçenek yoktu.
  • dwain D kullanıcısına yanıt
    Dolby vision içerik uygunsa otomatik aktif olup sağ üst köşede işareti bir kaç saniye süreyle görünüyor, Netflix varsa Altared Carbon açıp test edebilirsin.
  • Anladım tamam onu da deneyeyim o zaman. Benim hiçbir şey yapmama kesin gerek yok değil mi? Yani burada test etmem gereken şey aslında sağ üstte birkaç saniyeliğine Dolby Vision yazısını görmek değil mi?
  • Burada TV'ye Digiturkwebtv uygulamasını apk olarak yükleyip başarılı bir şekilde kullanabilen var mı acaba?
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    Bende samsungta iptv kullandim hic donma olmamisti.sony durum.nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Anladım tamam onu da deneyeyim o zaman. Benim hiçbir şey yapmama kesin gerek yok değil mi? Yani burada test etmem gereken şey aslında sağ üstte birkaç saniyeliğine Dolby Vision yazısını görmek değil mi?
    Bir şey yapmana gerek yok, güncelleme sonrası dolby vision otomatik aktif oluyor, sağ üst köşede işaretini gördüğünde resim ayarlarından da aktif olduğunu görebilirsin.
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Dolby vision ile hdr arasinda ne fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir şey yapmana gerek yok, güncelleme sonrası dolby vision otomatik aktif oluyor, sağ üst köşede işaretini gördüğünde resim ayarlarından da aktif olduğunu görebilirsin.

Alıntıları Göster
    Az önce denedim ama Altered Carbon'da hiç bir şey gelmedi sağ üst köşede. Yazılım da son sürüm. Normal TV'deki Netflix uygulamasını çalıştırarak girdim. Bir şeyler eksik olabilir mi?
  • teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Az önce denedim ama Altered Carbon'da hiç bir şey gelmedi sağ üst köşede. Yazılım da son sürüm. Normal TV'deki Netflix uygulamasını çalıştırarak girdim. Bir şeyler eksik olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Netflix aboneliğiniz UHD 4K olmalı ve internet sitesinden de Netflix'e giriş yapıp otomatik çözünürlük yerine UHD'yi seçmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1azma

Selam arkadaşlar acil yanıt lazım

Sony 55XF9005 i 1 aydır kullanıyorum
    ve malesef sorun başladı bende
    10 gün önce güncelleme geldi sanırsam ondan sonra başladı
    özellikle son 2 gündür aşırı olmaya başladı
    TV yi izlerken ekrandaki bütün görüntü gidiyor
    ama alttan yayın ve ses gelmeye devam ediyor
    ekran kararınca kumanda menü herşey çalışıyor
    ama ekranda hiç bir şey yok panelin arka ışıkları belli sadece hafiften
    son 15 dk da 3 kere gitti herşey
    dün 20dk da bir oluyordu
    dahili uydu
    harici uydu
    netflix dahil ne izlesem aynı sorun...
    Not: bende alt bar falan da kalmıyor ekran tamamen yok oluyor
    yazılımdan sonra olduğuna eminim
    hard reset i bir deneyeyim bende

tv yi kapatıp 2-3dk beklemeden görüntü gelmiyor
    sorun ne olabilir

Teşekkürler
    Bende 15 gündür kullanıyorum youtube de 4 k bazı videolarda ses var görüntü gidiyor ayrıca dahili uyduda kayıtlı aspor kanalı silinmiş yeniden manuel kanal nasıl ekleniyor? Hareketli altyazılarda arara göz kırpma yapıyor motion ayarlarına bakmama rağmen düzelmedi bilgisi olan varsa sevinirim s

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Netflix aboneliğiniz UHD 4K olmalı ve internet sitesinden de Netflix'e giriş yapıp otomatik çözünürlük yerine UHD'yi seçmeniz gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler. Bu detayı bilmiyordum.
  • Merhabalar,

Uzun süre bu televizyon ve Samsung Q7FN modeli arasında kaldıktan sonra karanlık oda ve siyah performansı sebebiyle XF9005 serisi almaya karar verdim. Tabii o sırada araya bayram girdi ve fiyatlar yükselmiş görünüyor. 65" olanını alabileceğim en ucuz ve güvenilir yer neresidir bilen var mıdır? Teşekkürler.
  • İnput lagı nedir acaba ürünün? Bir de freesnych var mı?
  • Erkan9498 E kullanıcısına yanıt
    Başka youtube da video esnasında sadece görüntüsü giden var mı?

Ses var görüntü gidiyor. Başka vşdeo açınca yada çözünürlük değiştirince geliyor.

Yazılımsal bir sıkıntı gibi duruyor. Update mi lazım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Başka youtube da video esnasında sadece görüntüsü giden var mı?

Ses var görüntü gidiyor. Başka vşdeo açınca yada çözünürlük değiştirince geliyor.

Yazılımsal bir sıkıntı gibi duruyor. Update mi lazım acaba
    Bir kaç video çalıştırıp kontrol ettim, sorun yok bende. Ayarlar, uygulamalar içinden Youtube verilerini temizleyip deneyin.
  • çok az videoda yapıyor. Yani 10 videoda 1 Onda da Seçenekler'den çözünürlük değiştirirsem görüntü geliyor. Enteresan hala çözemedim. Aracı durduk yere servise de vermek istemiyorum. Bana basit bir problem varmış gibi geliyor.
    Bu arada youtube verileriş temizledim. Birşey değişmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.