Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (730. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.610
Cevap
215
Favori
974.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar, Gebze (Sony) Birol Elektronik.

• bluemoon kullanıcısına yanıt

çözdünüz mü sorununuzu?

• ratsx kullanıcısına yanıt
    Malesef.
    Sonradan gözüme çarptı bir tane led göz kırpıyor galiba. Tv’de kendini korumaya alıyor.
    Servise götüreceğim.
    Bu arada yeni tv’lere baktım biraz ama oled olmadığı sürece sanıyorum bu tv’yi yenilemenin bir anlamı yok.
    Oled harici ikna etmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Anladım. Masraf gerekiyor. Kolay gelsin

• GedKalessin kullanıcısına yanıt

merhaba ürüne ne kadar ücret talep ediyorsunuz. istanbulda nerede bulunuyorsunuz teşekkürler.

• alprak kullanıcısına yanıt

Selamlar ürün mesajı yazdıktan bir kaç gün sonra satıldı hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Merhaba.
    Dün akşam durduk yere tv kapandı. Sonra açıldı ama reset ederek açtı. Bir daha kapandı, sonrasında 4 kirmizi hatası verdi.
    Sanıyorum korumaya alıyor kendini.
    Yakın zamanda bu sorunu yaşayan var mı?
    LED’ler bozulmuş. Led bilmem ne kartı bozulmuş. Tum ledler değişecek. Aslında iyi baya yenilenmiş oldu televizyon.
    Toplam masraf 8500 lira. Evden aldılar, eve bırakacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 25 Ocak 2025; 12:34:41 >
  • alprak kullanıcısına yanıt
    65 modeli var bende dostum pendik’teyim sıfır kadar temiz

• Bizim tv’den qled’e geçen var mı?

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt

Xh90 için verdiğimiz linkteki tx520e kumandayı yaman da kalmadığı için n11 üzerinden başka bir satıcıdan aldım.ışıksız ve siyah renkte geldi .

Geldiği halde kumanda çalıştı.netflix ve youtube tuşları aktif oldu.mikrofon, disney ve prime çalışmadı

Kumandayı Bluetooth tan eşleştirdiğimde mifrofon çalıştı ama bu sefer netflix youtube disney ve prime tuşları çalışmıyor.bu tuşları nasıl aktif edebilirim.

Tx520e kumandası olupta tüm bu tuşları çalıştıran var mı

https://m.n11.com/urun/weko-kl-sony-rmf-tx520u-netflix-prime-video-youtube-tuslu-ses-komutlu-lcd-led-tv-kumanda-45235995?magaza=ankabilgisayar&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cce kullanıcısına yanıt
    Işıklı ve üstü gri alüminyum olan TX-621E de tüm tuşlar çalışıyor. Orijinal kumandayı hiç kullanmadığım ve 8-10 yıllık eski Sony TV kumandasını kullandığım için giriş tuşu ile uygulamalara girmeye alışmışım Youtube, Netflix, Disney+, Prime Video tuşlarını kullanmıyorum, hiç siz yazınca fark ettim hatta o derece.

Ben olsam iade ederdim, siz bilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tx621e bu k6mandaya göre çok pahalı,1200 tl

Valla ben de orijinal kumandası sıfır durduğu halde ihtiyacım olmadığı halde ucuz diye almıştım. Yoksa Oneforall öğrenebilecek kumandadan, eski LCD Sony TV nin kumandasını kadar vardı, sadece sesli komutları telefondan yapıyordum Google Home'dan. Orijinal kumandanın 100 dolar civarında olacağını tahmin ettiğim ve Sony Türkiye'den çekilince zor bulunur diye kullanmadım. Yaşlılar ve çocuklar düşürüyor, üstüne oturuyor, fırlatıyor, çay, kahve su dökülebiliyor bizde çok sıkıntı oluyor. Yaşlılar küçük ve çok tuşlu kumanda kullanamıyor, eski büyük tuşlu kumadaları onlar kullanıyor.

Burada biri paylaşmıştı, Trendyol'dan kuponla falan 440 mı 400 mü neydi. Çin vergisi %60a çıkmasaydı Aliexpress'te de vardı vergi dahil 500-600 e. Ben memnunum, sadece ben kullanıyorum, herkesin ayrı kumandası var evde:) Bazılarında yön tuşu da çift tıklama gibi sorunlar olmuş.

Orjinal bendede sıfır olarak duruyor.2 tane oneforall var.onları kullanıyorum.siz yazınca bende tekrar google home a geçtim.sony side view hala çalışıyormu, çalışıyorsa sizde ki sürüm numarası nedir.en son 8.1 çıkmış,çalışıyormu bilmiyorum

8.0.3 müş bendeki sürüm çalışıyor ama Goggle Home olunca sesli komut eklentisini yüklemeye gerek duymadım uzun zamandır, o çalışıyor mu bilmiyorum.

Teşekkürler

hocam selamlar, hangi sony servisi bu acaba, istanbuldayım bende bi sıkıntı var tvde çok ufak ama gözüme batıyor bende bi tv'yi göstermek istiyorum da.

• acorpse kullanıcısına yanıt
    Ben Ece elektronikte yaptırdım. Ama referansım diyemem. Ha televizyonu çizmeden etmeden yapıp getirdiler sagolsunlar. Gittiği gibi geldi en azından :)

kadıköydeymiş adamlar sanırım netten baktım da doğru değil mi? yarın bir arayayım bakalım avrupadan cihazı alıp bırakma vs işi yaparlar mı ve ne çıkıcak masraf bir öğreneyim =)

• acorpse kullanıcısına yanıt
    Evet Kadıköy doğru. Kozyatağı Carrefour’un oradalar aslında. Kendi yakanızda Sony yetkili servisi yok mu hocam?

• 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.