Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.571
Cevap
216
Favori
971.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 55xf9005 cihazım taşınırken ustalar sağolsun ekranı kırdılar. 3 ay sonunda spotçuda ihale sonucu kutulu jelatinli aynı cihazı buldum aldım.
    SADECE SONY XF90 (BABA KONU)

Ekranın sağ tarafı fotoları ve içinde minik böcek gibi birşey ve ışık sızması var sanki. Sol tarafta ince çizgi var. Sizce ilerde sorun olurmu ?

Tv alt kısmıda komple böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 7 Kasım 2024; 8:10:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba. bu cihazı 2019 sonunda almışım oldukça da memnunum halen güncel taş gibi bir cihaz. fakat yeni nesil sony tvler özellikle miniled cezbediyor, tercihen 65 inç. lg samsung tcl vs almak istemiyorum. yeni nesil sony tv türkiyede nereden bulunabilir. bildiginiz bir yol var mı alabilmek için.

• gül_ym kullanıcısına yanıt

İade imkanınız varsa edin.tv daha önce kullanılmış mı.sıfır kapalı kutumu aldınız.garanti si devam ediyorsa iade almazlarsa servis çağırmanız iyi olur.

Tv yi kaça aldınız

• cce kullanıcısına yanıt

Bilişim İstanbul etiketi var üzerinde. Kutulu cerceve ekran jelatini üstünde 19 bine aldım. Tv izlerken alt kısımdaki siyahlık belli olmuyor ancak kenarlar biraz izleme keyfini bozuyor cok dikkatli bakınca belli oluyor

Anladığım kadarıyla, garantisi yok.

Bu durumda yapabileceğiniz birşeyde yok.kafanıza takmayın, kullanmaya devam edin

• cce kullanıcısına yanıt

1 yıl aldığım yer garanti veriyor sıvı teması darbe almadıkça. Bu cihazin muadilini direc led android cihaz bulsaydım hic uğraşmıcaktım bu cihaz ile daha tv bağlamadık bağlayıp bakıcan ekran rahatsız ederse iade için uğraşıcam mecbur

iade edecekseniz internetten almadıysanız , zaman geçirirseniz iadede zorluk çıkarırlar .hızlı karar vermenizde fayda var

tv yi fiyat olarak çok ucuza almışsınız.muhtemelen sıfır tv değil.teşhir yada iade olabilir.servis menüsüne girerek kullanım saatine bakabilirsiniz.

servis menüsüne girme :

tv kapalı iken

i+ / 5 / ses açma / power

tuşlara sıra ile basılacak kumandadan

en alt satırın sağdaki son sayı grubu tv nin kullanım saatini gösteriyor

ortadaki sayılar kaç kez açıldığını gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 12 Kasım 2024; 20:38:5 >
  • öndersinan35 Ö kullanıcısına yanıt
    Selamlar

Çin dönüşü havalimanında xiaomi 75" tv ile gezen birisi vardı :) tr de bulamazsanız yurt dışından getirebilirsiniz

Saygılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül_ym

Merhaba arkadaşlar 55xf9005 cihazım taşınırken ustalar sağolsun ekranı kırdılar. 3 ay sonunda spotçuda ihale sonucu kutulu jelatinli aynı cihazı buldum aldım.

Ekranın sağ tarafı fotoları ve içinde minik böcek gibi birşey ve ışık sızması var sanki. Sol tarafta ince çizgi var. Sizce ilerde sorun olurmu ?

Tv alt kısmıda komple böyle
    Geçmiş olsun öncelikle. Herhangi bir ücret teklif etti mi taşıyanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 13 Kasım 2024; 7:22:51 >

• selamlar,

bir kaç hdmi kablo ve giriş denememe rağmen ara ara görüntüye sanki o hdmi giriş yeni seçilmiş gibi çözünürlük ve hangi hdmi olduğu bilgisi geliyor üstten. siyah şekilde

kablodan mı kaynaklı acaba tavsiye edebileceğiniz kaliteli hdmi kablo var mı

saygılarımla

• burcink kullanıcısına yanıt

Yeni seçilmiş gibi olsa, görüntü de bir iki saniye giderdi diye tahmin ediyorum. Paugge 2.1 kablolar iyidir ama yaşanan durumun kabloyla ilgili olduğunu sanmıyorum. Belki o bilginin görünmesinin açılıp kapanma ayarı vardır. Olmadı fabrika ayarlarına dönersiniz.

• The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim lakin aldığımdan beri öyle kaç kere format attım değişmedi tahminen hep aynı kabloyu kullandım ara ara geliyor sürekli

• Arkadaşlar uzaktan kumanda artık sağlıklı çalışmamaya başladı. Yenisini ve orijinalini nereden buluruz? Nette var ama orijinal mi emin değilim. Bir de daha küçük Sony kumanda var mı? Malum bizimkisi oklava gibi.

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    Sizin kumanda nasıl Bluetoothlu mu, görsel paylaşabilir misiniz? Biz de XH90 var o yüzden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam nerede hatırlamamakla birlikte bir menünün içinde "Bilgi Ekranı" seçeneğini kapatırsanız artık uyarıları vermeyecektir.

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt
    Görseli bu. İnternette var ama orijinal değil sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 21 Kasım 2024; 1:38:16 >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Yok hocam orijinal değildir 50 Euro, 50 pound fiyatı vardır orijinalin, 2500-3000TL bile fiyat çekebilir servis vs.

XH90 kumandasını hiç kullanmadım bulunması zor ve pahalı olacağını biliyordum
    Eski 8-10 yıllık EX40 serisi kumandası taş gibi çalışıyor, sürekli yere düşüp sağa sola çarpıldığı için onu kullanıyor yaşlı yada çocuklar.

Google Home dan sesli komut/arama yapabiliyorum, yinede Bluetoothsuz Oneforall öğrenebilir kumanda almıştım çok ucuz ve kupon vs denk gelince ne olur olmaz diye.

Geçenlerde, flash indirim ve kupon denk gelince yine XH90 forumunda görüp rengini beğendim XK-XJ falan yeni serinin replika kumandasını da aldım, fırçalamış alüminyum görünüşü (gerçekten üstü metalmiş) ve ne işe yarayacaksa harekete ve dokunmaya duyarlı ışıklı tuşlar var. Ama tuşları her sene küçülüyor Sony ufacık olmuş, sadece ben evde yokken sesli komut kullanılabilsin diye aldım denilebilir. Şu an orijinal kalitede görünüyor ve çalışıyor, orijinal kumandadan bile kaliteli olabilir.

Kısaca sesli komut yani Bluetooth özellikli şart ise fazla alternatif yok, XF ile uyumlu mu garanti veremem ama her modele uygun oluyor genelde Sony için, 2018 yada 2024 hepsine uyuyor.

Ucuza orijinal kumandasını bulamazsanız ve sesli komut kullanmayacaksanız iyi bir replika yada orijinal kumandadan daha kaliteli oneforall akıllı kumanda alabilirsiniz.
    SADECE SONY XF90 (BABA KONU) SADECE SONY XF90 (BABA KONU)

https://www.trendyol.com/Sony/Rmf-tx520u-Netflix-prime-Video-youtube-Tuslu-Ses-Komutlu-Lcd-Led-Tv-Kumanda-p-763817005?boutiqueId=61&merchantId=426135&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&adjust_campaign=product_free_202411210_TR&link_userID=18670303&adjust_adgroup=18670303&utm_term=18670303&utm_source=share&utm_medium=product_free&adjust_creative=763817005&link_contentid=763817005&utm_campaign=763817005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 21 Kasım 2024; 3:12:23 >

Detaylı açıklama için teşekkür ederim 🙏
    Işıklı kumanda ilgi çekici. Onu bir araştırayım mantıklı gelirse onu alırım 👍🏻

merhabalar. mesajınızı gördüm de benim kumanda da bu ara sapıtmaya başladı. arada takılma atlamalar yapıyor. piyasada xf9005 uyumlu tavsiye edebileceğiniz kompakt bir kumanda var mıdır

• öndersinan35 Ö kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Kompakt derken tam anlamadım, küçük boyutlu mu demek istediniz orijinali küçük sanırım, yeni TV kumandalar oklava gibi oluyor artık. Sesli komut önemli değilse ucuz ve kaliteli Oneforall akıllı kumandalar var, XF9005 ses komutlu yani Bluetoothlu replika kumandalar üst modellerden daha pahalı nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 27 Kasım 2024; 20:4:31 >
  • 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.