Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.580
Cevap
216
Favori
972.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
Giriş

evet küçük boyutlu. cihazın kumandası malum büyük ve bence biraz da hantal. next marka android box var kumandası hoşuma gidiyor fakat anladığım kadarıyla uyumlu değiller. sesli komutu bugüne kadar bir iki kez kullanmışımdır. önceliğim tv ve tv+ kutusunu tek kumanda ile idare etmek. aşağıdakilerden birini alsam ikisini birden çalıştırır diye tahmin ediyorum. sizin öneriniz ne olurdu

amazon
    Fırsat: One For All Contour Tv Evrensel Uzaktan Kumanda Tv – Tv / Smart Tv Kontrolü – Tüm Üretici Markalarıyla Çalışır – Urc1210
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01K1DQ2D4?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_KZFW27ZVA97ZAS0TTKWA&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_KZFW27ZVA97ZAS0TTKWA&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_KZFW27ZVA97ZAS0TTKWA&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öndersinan35 Ö kullanıcısına yanıt
    Ben Türkiye'de ucuz olan eski modelleri kastetmiştim ama kesinlikle, genel olarak orijinal tv kumandalarından daha kaliteli. Yenileri de kalitelidir olumlu yorumlar çoğunluktaysa.

2012 üretimi, gümrük sıkıntılı yada hacizli vs nasıl kaldıysa, bir esnaf satıyordu, Hepsiburada, N11 ve Trendyol da artık görünmüyor.

Ben 6420 almıştım öğrenme özelliği olmayan daha düşük versiyon da hediye göndermişti, o daha kaliteli ama action gibi tuş eksik tabi. Vantilatör, tavan lambası, UFO ısıtıcı herşey eklenebilir genel olarak, klima dışında.

Uydu alıcısı yada harici cihaz kullanmıyorum birşey diyemem ama amazon alıcı yorumlarında, YouTube videolarında gerekli bilgiler vardır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @volkanbirol hocam trendyol linkindeki kumanda uışıklı değil sanıyorum. Sizin bahsettiğiniz ışıklı olanın linki var mıdır?

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    Trendyol linkindeki Yaman Teknoloji mağazası ışıklı, üst kısmı alüminyum ve metalik füme gibi bir renkte olanı gönderiyor. Yorum yapanlar, DH XH90 forumundan, alıcı yorumlarında ve resimlerinde görebilirsiniz. Yani satıcı resim ve ilan bilgilerinden daha üst model ürün gönderiyor. Satıcıyada teyit etmek için sorabilirsiniz isterseniz.

www.merterelektronik.com
    Sony Tv Kumanda Fiyatları - Merterelektronik.com
    https://www.merterelektronik.com/kategori/sony-tv-kumanda

Sony XR serisinin replika kumandası ilginçmiş rakam tuşları olmadan kompakt duruyor ama hem pahalı hem Bluetooth versiyonunda fala eski TV ile uyumsuzluk olurmuş bilmiyorum.

Ne kadar dayanır bilmiyorum, sadece evdekiler ses komutunu kullanabilsin diye aldım ışıklı olanı. Yoksa Google Home dan yada Sony TVsideview uygulamasından hallediyorum ses komutu olayını.

• www.pttavm.com
    Sony Kl RMF-TX310E Tuşlu Ses Komutlu LCD-LED T - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/ayt-sony-netflix-google-play-tu%C5%9Flu-ses-komutlu-lcd-led-tv-kumanda-rmf-tx310e-p-1021545935

Kumanda olarak linkteki ürünü aldım birebir aynı üretilmiş orijinaline göre daha hafif kalite olarak fark var ama bütün özellikleri kullanabildim. Sesli komutta çalışıyor ben memnun kaldım.

• @volkanbirol yardımların için teşekkür ederim.

Yaman Teknoloji'den sipariş verdiğim kumanda ışıklı ve üstü gri olarak geldi. Düzgün çalışıyor da. Bu kumanda ile Xf9005'te sesli komut özelliğini kullanabiliyoruz. Ayarlardan;

Uzaktan kumandalar ve aksesuarlar/Bluetooth ayarlarına girip eski kumandanızı listeden kaldırın. Sonrasında Cihaz ekle kısmından tarama yapın. Yeni kumanda listelendiğinde ekleyin ve aynı anda ses kısma ve sesli komut tuşuna basılı tutun. 3 saniye içinde eşleşme tamamlanacak.

Mantık Tv'den eski kumandayı silmek, yeni kumandayı Tv'ye Bluetoooth ile tanıtmak (Cihaz ekle) ve aynı anda kumanda üzerinden de tanıtıma (Ses kısma + ortadaki mikrofon tuşuna aynı anda basmak) başlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 3 Aralık 2024; 22:20:22 >
    Rica ederim, güle güle kullanın. Umarım biraz sağlam çıkar ve birkaç yıl kullanabiliriz. XH9096 için de aynı şekilde eleştirdim ama orijinal kumadandayı kaldırmadım, halen kayıtlı mı dikkat etmedim. Üstündeki naylon ambalajıyla bile sesli komutları gayet net algılıyor.

• Merhaba arkadaşlar çocuk rahat durmuyor diye tvyi duvara asayım dedim. Aparatın vidası televizyonun duvar asma yuvasında kırıldı matkapla denedim olmadı çıkartamadım. Şu parçayı internette arattım göremedim bilgisi veya başına gelmiş olan var mı? Tvyi de söktüm parçayı çıkardım nereden bulabilirim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyuujinJakka -- 11 Aralık 2024; 0:45:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• RyuujinJakka kullanıcısına yanıt
    Hocam ben başka bir şey sormak istiyorum bu aparat duvara sıfır mı yapıyor tvyi benimki xf9005 65 inç

• Ciga1905 kullanıcısına yanıt

Tercih edeceğiniz askı aparatı ile ilgili bir durumdur.

• Netflixe HDR ayarı gelmiş. Kapatınca güzel renklerle izlemek mümkün oluyor. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 31 Aralık 2024; 23:21:5 >
  • Arc üzerinden ses çıkışı düşük mü sizde de? Ses sistemine Bluetooth ile bağlanıp müzik açınca ortalığı sallıyor fakat TV'den arc ile izlerken sesi epey açmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

Merhaba Hocam ben bir fark hissetmedim şimdiye kadar

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu ayarı nerden yapabiliyoruz?

• saydam330 S kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamanın içinden ayarlara girince görürsünüz. Bulamazsanız akşam tam yerini yazarım.

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, buldum.

• mithatcann kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Öncelikle detaylı anlatım için çok teşekkürler. Bende aynı problemi yaşamaktayım, önce yeni kumanda aldım fakat onda da aynı orijinal kumandadaki gibi sadece sesli komut tuşu çalışıyor, geri kalan hiçbir tuş çalışmıyor. Bu durumu da tecrübe ettikten sonra problemin televizyonun kendisinden kaynaklandığını fark ettim. Bugün itibariyle bahsetmiş olduğunuz IR modül parça AVC ELEKTRONIK - ISTANBUL FLORYA yetkili servisinde 3070TL fiyat verdiler. Genel bilgi olarak paylaşmak istedim. @mithatcann hangi servisten sipariş etmiştiniz? 1 yıl 7 ay 15 günde fiyatı tam11 kat artmış  . Aldığın yeri paylaşabilirsen belki saha uyguna bulabilir miyim diye kontrol edeceğim.

• RyuujinJakka kullanıcısına yanıt
    Bu tarz durumlarda kırılan vidayı sökebilmeniz için aparatlar var. Ondan alıp çıkarın bence

• Merhaba.
    Dün akşam durduk yere tv kapandı. Sonra açıldı ama reset ederek açtı. Bir daha kapandı, sonrasında 4 kirmizi hatası verdi.
    Sanıyorum korumaya alıyor kendini.
    Yakın zamanda bu sorunu yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.