Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.571
Cevap
216
Favori
971.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz memnunsanız sıkıntı yok 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SADECE SONY XF90 (BABA KONU)

SADECE SONY XF90 (BABA KONU)

Selamlar ekran koruyucunun yüzeyinde bu şekilde işler çıkmış başına gelen oldu mu acaba

Saygilar

• burcink kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucuyu bu TV yi aldığım 2018 de aldım. 6 senedir böyle durum yok. Etiglass tı markası, aldığım günkü gibi halen. Bence aldığın yere iade etmeye çalış...

• Merhaba,

Xiaomi box2. Nesil aldim. Cihaz fena değil,televizyon hizlandi ama çözünürlüğü 1080p olarak görüyor.Özellikle netflix izlerken ekran karanlik ve cozunurluk 1080. Kendi yaziliminda netflix 4k gosterebiliyor. Mi box kullanan arkadaşlar sizde bu sorunlar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt

merhabalar ben paylaştığım konuda parça numarasını yazmıştım herhangi bir sony servisini arayıp bu parçayı istediğinizi ve getirme süresinin önemli olmadığını gerekirse 2-3 ay bekleyeecğiizi söyleyin getirsinler ısrarcı olun ben kendim değiştirdim.

• mithatcann kullanıcısına yanıt

ben de sizler sayesinde kaç yıllık sorunumu çözdüm. garantisi varken bile uğraşamamıştım. sonra servis geldi aldı götürdü 3500lira masraf çıkardı yanlış hatırlamıyorsam şuan heryerden çalışıyor.

saygılar

• Merhaba, yeni eve taşınınca kablo yayıntısını min.a indirmek istediğim için eski pioneer vsx-321'i iptal ettim ve Sony XF9005 TV'mde kullanmak için Samsung Q990D soundbar aldım. Pioneer 4K aktarmadığı için xbox'ı direkt HDMI 2'ye bağlıyordum. Yeni soundbar için de 2.1 HDMI desteğini ve passthroug özelliğini görünce, görüntüyü bu sefer soundbar üzerinden aktarırım diye düşündüm. Yeni soundbar ile her şey iyi güzel ancak xbox'ı dün bağlayabildim. Xbox için grafik modunda özel bir ayar yapmıştım tam canlı ve parlak renkler için. ARC olan HDMI 3 için de aynısını uyguladım ancak 1-2 gariplik sezdim. Öncelikle xbox 4K tanımlama eskiden neyse aynı, TV 120 HZ desteklemiyo, bunun harici neredeyse tüm olanaklar ✔ şeklinde. Ancak o renkli canlı ekranı ana menüde göremedim. Sonra baktım HDR'a geçmemiş TV otomatik olarak (eskiden ana menüde bile HDR aktifti diye hatırlıyorum). Sonra farkettim ki HDR amblemi oyun yüklenince aktif oluyor ama yine o canlı renkler yok. Ben mi yanlış hatırlıyorum diye soundbardan iptal edip direkt TV HDMI 2'ye bağladım renkler eskisi gibi canlandı. Sadece xbox olsa hadi HMDI 2'ye bağla geç diyeceğim ama PS5 de eklemek istiyorum ve kablo tak çıkart yapamam. Sistemi baştan kurup sorunsuz kullanmak istiyorum.

Şimdi burada sıkıntı nerede sizce? Kablo olarak her ikisinin de orijinal kablolarını kullandım. TV'de 2.1 desteği olmamasına rağmen yine de her ikisi için (ki xbox kablosunda sıkıntı olmadığına eminim, direkt bağlantıda problem yok çünkü) 2.1 destekli bir kablo alsam fark yaratır mı? Ya da atladığım veya bilmediğim (hem tv hem de soundbar için) bir adım olabilir mi?

Benzer problem yaşayan arkadaşların yorumlarını rica ederim

• 55XF9005 tvmi satmak istiyorum. Kozmetik olarak 10 üzerinden 10 alır. Hiç bir teknik arızası vuruğu eziği deformesi yok. İstanbul'dayım. İsteyen gelip evimde görerekte teslim alabilir. Düşünen varsa öm atabilir. Teşekkürler.

• darkness_kaan kullanıcısına yanıt

Sorunuzu buraya yazarsanız yanıt alma ihtimaliniz artar

https://forum.donanimhaber.com/soundbar-ana-konu--83289199-1840#159841152

• Arkadaşlar selam Tv’ye alıcı buldum. Xf9005 model. Hiç bir sorunu yok. Tertemiz cihaz. Sizce ne kadar eder ? Yorumlarsanız sevinirim.

• GedKalessin kullanıcısına yanıt
    Kaç inç :)

Çok pardon 55xf9005 :))

• GedKalessin kullanıcısına yanıt
    Geçen burada birisi 35 é mi satıyordu alıyordu öyle kalmış aklımda. Alacağınıx model net ise sizi üzmeyecek bir miktar belirleyelebilirsiniz

Saygılar

Aldım yeni tvyi. Ben 20.000 filan diye düşünmüştüm. Az mı kalır diyorsunuz ? Yani bir kaç kişiden fiyat alırsam kafamda rahat olacak , karşı tarafada haksızlık olmasın.

• Bir lcd tv ömrü taş çatlasın 10 senedir. 55 inch bir tv için 35 bin istemek en hafif tabirle pişkinlik derim.

• joven kullanıcısına yanıt

35 e satın demedim :) mal kendisinin fikir sormuş aklımda kalan bilgiyi paylaştım. siz de fikir vermek isterseniz yazarsınız yoksa yapılan yoruma cevap yazmak mantıksız olmuş :)

saygılarımla

Zaten bende size demedim o isteyene dedim.Böylelerine Alllah akıl ve vicdan versin.

• Panelimiz sonunda yaptırdım yedek olarak duruyor hala daha izlemesi keyifli

• Selamlar.
    Dolby vision kaldı böyle. Şunu düzeltmediler yazik yahu su televizyona.

• Apple tv siparişi verdim bakalım nasıl olacak :)

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.