Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.571
Cevap
216
Favori
971.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

55 yada 65 temiz 2.el bulabilirsiniz

• cce kullanıcısına yanıt
    2. Ele nasıl güvenip de vericez hocam sıfır tv parasını? Hemde genelde görmeden alıyorsun test edemeden vs.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Garcia06 G kullanıcısına yanıt
    Valla bende 65xf9005 var kutusu vs herşeyi duruyor çok az kullanıldı sıfır gibi tertemiz

sıfır tv parası nasıl oluyor anlamadım.

sony nin ikinci eldeki değerine sıfır tv alabileceğinizi söylüyorsanız ve alacağınız tv leri sony işe eşdeğer buluyorsanız hiç ikinci ele girmeyin. düşündüğünüz tv yi alın.

yıllarca ikinci elde ürün alıp satıyorum iyi araştırdıktan sonra , başıma şu ana kadar hiç birşey gelmedi.bundan sonra gelmeyeceği anlamına gelmez.ikinci el her zaman risktir.kargosu risktir.ürün risktir.satıcı risktir

önerim referanssız kimseler den alışveriş yapmayın

benimde 55xf9005 im satışta izmir olarak sahibindende. önceliğim yerinde görerek teslim.isterseniz bakıp incelersiniz

• Ciga1905 kullanıcısına yanıt

biliyorsunuz niyetim sizin cihazı almak.benim gözlerim artık ciddi sorun yaratıyor.büyük ekrana geçmem lazım.bakalım...

Ben istanbuldayım ama

kutu duruyorsa sorun olmayacak günü geldiğinde

Duruyor. Ayakları bile jelatinde

Sizden sonra hemen sipariş verdim 65” için kafam rahatladı. Küçük oğlan (1yaş) bu ara fırlatmayı öğrendi ne denk gelirse atıyor. Şimdi iyiyiz. Teşekkürler. Siz de umarım en iyi şekilde çözersiniz Geçmiş olsun

Saygılarımla

• burcink kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsınız. Ben çok pişman oldum almadığıma. Bizim sıpa da öyle biran da başladı fırlatma olayı :) teşekkür ederim.

Tamir edilmektense sahibindende temiz 2. Elleri mevcut illede alicaksaniz onlar daha uyguna gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diğer markaların yorumlarına bakınca, onların sıfırını almak Sony'nin ikinci elini almaktan daha az riskli değil diye düşünüyor insan. Sağlamlık yok, servisler kötü, Sony'nin görüntü kalitesi yok, hava deliğinden sinek girecek bir mühendislik yapısı vb... Piyasada güvenebilecek tek marka Loewe, onun da 48" modeli bile 170.000₺.

Umarım Sony bir gün eski formunda geri döner, Bilkom sadece PS getiriyor, o konuda da Doğubank esnafından herhangi bir farkı yok, sadece konsol alıp satıyor, bir oyun PSN'de 3000₺'lere çıktı, orada doğru düzgün birileri olsa, yerel fiyatlandırma olurdu, şu an ABD' den bile pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 4 Ağustos 2024; 15:7:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv çok ağırlaştı var mı bunun bir çözümü

• Arkadaşlar paneli değişmesi gereken 55”xf90 cihazımı nasıl satabilirim? İlana koydum ama arayan soran yok

Maalesef işlemci ve yazılım eski kaldı hocam bende aynı durumdan şikayetciydim tv yi kullanmak bile zul geliyordu artık. Mutlaka sizde düşünmüşsünüzdür tabi ama ben bir media player alarak geri hayata döndürdüm.

Güzel bir media player ile bütün sorunlarınıza veda edip yeni bir tv almış gibi hayatınıza devam edebilirsiniz. Mutlaka tavsiye ederim.

merhaba, hemen bir apple tv alıp sorunuzu çözüyorsunuz. Ben ve muhtemelen forumda ki bir çok arkadaş apple tv ile birlikte kullanıyordur bu tv'yi. 2018 model bir cihaz olmasına rağmen panel kalitesi harika. Apple TV (xiaomi mi box -android kullanmak isterseniz) akıcı bir tv deneyimi yaşarsınız. Böylece Tv niz kırılına ya da bozulana kadar keyifle kullanırsınız.

• Merhaba 55xf9005 kullanıcısıyım uzun zamandır
    Kendi dahili uydu alıcısıni hiç kullanmadım
    Şimdi digiturk modülü üye oldum bana digiturk ile uyumlu cihazın kanal listesine ihtiyacım var rica etsem güncel kanal listesini buraya paylaşır mısınız
    Emekleriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Marka öneriniz nedir

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim apple tv bakıyım bi

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Baktım:) 4/5 bin arası son modeller ama 3. Nesil 800 tl işimi görür mü sence 2012 model:)

• 
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.