55 inch bir tv’den 65 geçiş manasız geliyor değişim daha büyük bir boyutta olur ise farka değiyor zaten tv’den memnun olduğunuzu yazmışsınız. |
SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (723. sayfa)
-
-
sony 65" alamamıştım 2018 de bütçe yüzünden şuan 65" için bütçe uygun izleme mesafesi de 65" üstünü kaldırmıyor benim evde o yüzden yazdım
-
Gittiği yere kadar kullanın derim yeni bir tv için lcd tv den lcd tv geçiş çok aman aman bir fark ortaya koymaz bu fark iyi bir oled ile olabilir.
-
Arkadaşlar merhaba. Frekans bilgilerini girerek yeni kanal nasıl ekleyebilirim? CNBC-E eklemek istiyorum, beceremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada güncel liste oluyor, ama maalesef henüz eklememişler.
https://forum.donanimhaber.com/sony-android-tv-hazir-kanal-listesi--137360011
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 12 Haziran 2024; 10:30:16 > -
Arkadaşlar merhaba, TV tuşuna HDMI 3 portunu tanımlamıştım. Otomatik olarak TV tuşuna basınca o port açılıyordu. Şimdi TV tuşuna HDMI 2 tuşunu almak istiyorum ama ayarlama kısmını bir türlü bulamadım. Bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlar - tv izleme - harici girişler - tv tuşunu özelleştirin
Çok teşekkürler hocam.
Rica ederim ne demek
Birkaç gündür YouTube da takılmalar yaşıyorum. Diğer tüm platformlarda sorun yok ama ne yaptıysam düzelmedi
Görüntü takılıp kalıyor. Çözümü uygulamalar > YouTube altında güncellemeleri kaldır diyerek çözdüm
Güncellemeleri yeniden yüklersem yine takılıyor.
YouTube un son güncellemesi ile bu tv arasında bir uyumsuzluk var sanırım
Sorun yaşayan bu şekilde çözebilir
Merhaba bayram tatili için şehir dışındaydık dün döndük. Tv yazılım güncellemesi yapmış. Sürekli açılıp 15-20 sn sonra kapanıyor. Biraz kurcaladım reset attım fakat düzelmedi. Yeni yazılımı usb aktarıp tekrar güncelleme denedim. Yazılım güncel uyarısı versi. Dene yanıl yaparak cihazın wifi ve ethernetle internete bağlandığında yaptığını farkettim. Benzer problem yaşayan var mı. Eski yazılım versionuna geri dönmek mümkün mü ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni yazılım dediğiniz yazılım hangisi
67220 ise bu yazılımda bir sorun yok.aylar öncesi yüklemiştim, sorunsuz çalışıyor.
Eski yazılımlardan birini usb ye yükleyip deneyebilirsiniz. Yüklenmez ise eskiye dönülemeyeceğini bizde öğrenmiş olueuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 24 Haziran 2024; 23:54:44 >
-
çok geçmiş olsun aynı tv den var. içim cız etti üzüldüm valla.
cana gelen mala gelsin diyelim.
artık Sony tv satışı yok diye biliyorum.
-
Teşekkürler bende üzüldüm valla 2018 den beri tık demedi çok memnundum yapacak bişey yok maalesef. Bende satış yok diye biliyorum.
zor bir süreç başlıyor sizin için. bu tv ye alışanı hangi tv keser?
samsung ve lg lerin görüntüsü bana hiç iyi gelmiyor. ne kadar ayar yaparsan yap aşırı vivid oluyorlar.
sony tv de özellikle gece film seyrederken sinema havasına oluyor.
-
Ben 2018 de alırken bile samsung LG bunlara hiç bakmadım hiç iyi bi görüntü yoktu direk bunu aldım. Dediğiniz gibi dün çıkan bi tv de olsa benim gözüme iyi gelmeyecek. Ya paneli yaptırıp devam edeceğim ya da saçma sapan bişey alıp geçeceğim.
Evde çocuk varsa mutlaka ama mutlaka etiglass ın panel kotuyucusunu takmak lazım. Çok geçmiş olsun.
ülkemizde sony tv satışı bittimi. artık yeni ürün gelmiyecek mi?
-
O kadar koruyucu baktım telefona kaydettim alayım diye manyak gibi erteledik hep kaşındık işte. Teşekkür ederim. Yerine ne koyacağımı da bilmiyorum hangi modeller xf90 ı aratmaz ikinci elde olsa bakmayı düşünüyorum başka markalar hiç hoşuma gitmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X