< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (724. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun bende de 65 i var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence o kadar kafaya takmayın. Araştırıp en uygun neresi değiştiriyorsa paneli değiştirin. Çok para isterlerse (bence 20K dan fazla vermeye gerek yok) yeni bir tv alın daha iyi.
bu tv iyi güzel ama artık 6 yıllık oldu sonuçta
TCL nin güzel modelleri var bakılabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu televizyonla HomePod mini 2 adet birlikte kullanan var mı? 55 XF9005 televizyonum var, stereo olarak 2 HomePod mini TV’nin kendi sesine göre nasıl olur acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krsd17 -- 27 Haziran 2024; 1:15:0 >
Valla hocam uyguna yapan yerler var ama düzen tutar mı bilemiyorum servis 30-45 arası rakam çıkardı oraya yaptırmak zaten mantıksız. Tcl in mini led modelleri fena değil ama qled leri pek hoşuma gitmedi.
Bence artık yeni bir tv alma durumundasınız tv’ler çoğu sorunlarda adeta kullanat durumundalar tamiri astarını buluyor.
Şimdileri kullanmış olduğum 75xf9005 artık gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum.
-
Arkadaşlar Digitürk ü modüllü kullanan var mı aramızda? Kutuyu göre kıyas yapabilir misiniz? 4k görüntü farkı ?
Tamir yerine bulabilirseniz ikinci elini alın.bir çok yedek parçası elinizin altında olur.bu tv dandik 4v lerden değil.kalitesi çok yüksek ,amiral gemisi serisi.diğer tv lerde yaşayacağınız bilinçli planlı eskitme kaynaklı arızalar, kullanılan parçaların yüksek kalitesi nedeniyle daha az olur. Her tv de olduğu gibi bundada arıza meydana gelir.diğerlerinde yğzde 10- 20 .bunda yüzde 1.Onun yerini başka tv ile doldurmak kolay değil.dolar dolmasına ama ciddi bir rakam harcamak gerekir.
Yeni tv de mutlaka ekran koruyucu kullanın. Tüm ekran koruyucular malesef yansımayı ciddi arttırıyor.
Tamir fiyatına 2. El var yok değil ama 2. El sonuçta nasıl kullanıldı bilemiyorsun. Bende düşünüyorum bunu ama diğer yandan o paralara çıkmışken sıfır garantili yeni bir cihaz almakta mantıklı geliyor. Bakalım…
Merhabalar,
Oturduğumu sitenin genel servisi üzerinden yayın alıyoruz tv'ye. Şahsi çanak anten değil, receiver falan yok. Site hattının kablosu televizyona bağlı. Şu anda bir alt yapı değişikliği olmuş tam tarama ile kanal listesinin güncellenmesi gerekiyor ama nasıl yapacağımı çözemedim. Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
-
Sony geri döner umarım. Şu an piyasada olan ürünler pek güven vermiyorlar; gerek sağlamlık, gerekse de renk doğruluğu bakımından. Ne zaman 'yenilsem mi?' diye düşünsem, bir kaç yoruma bakıyorum, yabancı YouTube kanallarının karşılaştırma videolarını izliyorum ve vazgeçiyorum. Hiçbir şey Sony'nin yerini tutmuyor. Pioneer devam etseydi belki o geçerdi ama zaten o da Japon markası idi.
TCL C855 kâğıt üzerinde muhteşem bir TV ama o kağıt üzerindeki özellikler gerçek hayata ne kadar yansıyor acaba? 🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 8 Temmuz 2024; 10:7:15 >
Tek çözüm görüp biraz deneyimleyip almak.Ben internet üzeri o videolara pek itibar etmiyorum.
-
ben bozulana kadar kullanmayı düşünüyorum.
arkadaşlara gidiyorum. lg-samsung led oled tvleri var. görüntüleri hiç hoşuma gitmiyor. aşırı vivid veya renkler aşırı abartı geliyor. belki görüntü ayarlarında sorun var bilemiyorum.
ben de mi bir sıkıntı var? ben mi acaba abartıyorum diyorum. kimseye de bir şey diyemiyorum :) beni bir tek sony kullananlar anlıyor sanırım
tek sıkıntı 55 yerine 65 alsaymışım.
dediğiniz gibi Sony geri dönerse çok iyi olacak.
-
Evime İnternet girdikten sonra hiç yaş tahtaya basmadım. Kullanıcı yorumları önemli bence. En son kazığı(2006) Samsung Slimfit TV'de yemiştim, çünkü İnternet o sırada evime yeni girmişti. Meğersem o TV kronik sorunları olan bir TV'ymiş, ABD'de alan da, Fransa'da alan da, herkes şikayetçiymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 8 Temmuz 2024; 12:1:52 >
Mesela Enteresandir Samsung Izleyen kisilerin bir kaci bas agrisi, goz yorgunugundan bahsediyor, Benim 3. Sony Tv' im olarak boyle bir sorunla karsilasmadim..
Onlar şanslıymış, o yan etkileri yaşayabilmek için TV'nin bozulmaması gerekir; benim iki tüplü, bir de LCD TV'im bozuldu. Sony'ye geçtikten sonra sıkıntım olmadı maşallah.
Esasen bu sorun ışıksız karanlık odada tv izleyen herkeste yaşanabilir.Tv parlaklığı karanlık odada karşıdan insanın gözüne el feneri doğrultulmuş etkisi yapar burada marka ile alakalı bir durum değildir.
-
Arkadaşlar yabancı forumlardan okudum birçok kişi buna geçmiş Google play den tv den yükleyeceksiniz
Projectivy Launcher
arayüzü harika ve kullanışlı hale getiriyor
-
Buradan da kurulumu anlatıyor Scroll.com.tryoutubeEN GÜZEL ANDROID TV - BOX - STICK ARAYÜZÜ | PROJECTIVY LAUNCHER VE VARSAYILAN YAPMAhttps://www.youtube.com/watch?si=eyBmHnwKnmawPeO7&v=33-qNlvJcYU&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 televizyonumdan biri 2014 model Sony bravia kdl-42w705b, diğeri 2012 Panasonic viera 47 ET50 . İkisi de taş gibi. Daha tık demedi.🧿🧿🧿🧿 Tamam modern teknolojiye biraz uzak olabilir ama ne ışık sızması ne ölü pixel hiç sorun yaşamadım. Artık ikisinde satılmıyor bu ülkede. Şimdi büyük ekran almak istiyorum. Tercihim Sony ama sıfır kutu bulma şansım yok sanırım. Yorumlarınızı merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X