Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.642
Cevap
215
Favori
978.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elbette ısınan yüzey ile ömür kısalır.Lakin tv’nin kullanım ömrünü panelin kullanım süresine direk etki eder.

Ben bu konuda tv pencerenin hemen önünde konumlandırdım.Tv arkasında tam karartma perde ile oda içerisinde güneş ışığı yer etmiyor.

Oled paneller bu konuda daha sıkıntılı pencereden gelen güneş ışığı panelin ısınmasına maruz kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 18 Mart 2025; 15:31:52 >
  • joven kullanıcısına yanıt

"Lakin tv’nin kullanım ömrünü panelin kullanım süresine direk etki eder."

Tabiki öyle kullandıkça Tv ısınıyor ısıda ömrünü kısaltıyor SADECE SONY XF90 (BABA KONU) 

"Oled paneller bu konuda daha sıkıntılı pencereden gelen güneş ışığı panelin ısınmasına maruz kalır."

Bu durum Lcd'ye özel birşey değil zaten.

Organik ledlerde güneş ışığına maruz kaldığında zarar görür tabiki SADECE SONY XF90 (BABA KONU) 

• Bu TV yi aratmayacak kalitede hangi tv yi tavsiye edersiniz? Ben tv yi pc ye baglı monitor gibi kullanıyorum gun boyu acık. Web gezinti Youtube Oyun Film Dizi seyretme... Bu yuzden oled tvler yanma sebebiyle bana uymaz cunku devamlı windows acık. Goruntu kalitesi ve siyah basarımı acısından en az bu kalitede piyasada hangi modeller mevcut?

• eros68 kullanıcısına yanıt

Neredeyse aynı senaryoda Tv kullanıyoruz, bendeki Oled.

11 ay oldu 5000 saati geçti, sabit duran Windows görev çubuğu kısmında burn-in olmadı.

İlerde ne olur zaman gösterecek artık  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 18 Mart 2025; 16:12:29 >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Hocam yapma kaçınılmaz sona doğru gidiyorsunuz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Ne yapım turşusunumu kurayım Oledin  

Biz bu Tv'yi günde haftada sadece 2-3 saat kullanacaksak ne anlamı var?

O zaman Oled monitörümlede 1 saat çalışma yapıp kapatayım malum sona yaklaşmasın diye  

Bizim ömrümüz malum sona yaklaşırken Oledin sonu hiç umrumda değil valla, harika bir görüntü kalitesi versin gerisi boş  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 18 Mart 2025; 16:59:49 >
    Valla biz de nasıl bir şans varsa bırak oledi led’ler bile yanıyor telefon televizyon..

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) 

Genelde teknolojik cihazlarda en kalitelisini alıp uzun kullanmaya calısırım ama Oled TV 55 inch fiyatı 70 bin civarı ve uzun kullanma olasılıgı da cok zayıf bu yuzden herhalde miniled tv lere yonelecegim. TCL nin miniledi yaygın bir de samsung un var. Baska bir alternatif goremedim.

• Servis dışında tv panelinin değişimini önerir misiniz? Malum fiyatlardan dolayı servise veremiyorum. Tv 6 aydır kutusunda duruyor ama dışarda x bir yere yaptırmaya da güvenemiyorum. Kaldı ki panel değiştikten sonra eski görüntü kalitesi olur mu olmaz mı bu çok fazla düşündürüyor.

• Garcia06 G kullanıcısına yanıt
    Servisten fiyat aldınız mı?

• Servis 6 ay önce 33 bin demişti...

• p1azma P kullanıcısına yanıt

sevindim çözüldüğüne. ona benzer bir çözüm okumuştum yabancı sitelerde ama televizyon 65" ve evde destek alıp yere yatırabileceğim kimse olmadığından cesaret edememiştim. hayırlı olsun tekrardan

• burcink kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Merhaba paneli kırılan 55xf9005 yerine ikinci el 65xg9505 panel değişim ücretine alınır mı? Yoksa TCL c855 sıfıra girilir mi çok aradayım…

TCL Türkiye’de yüksek fiyat uyguluyor. TV tavsiyesi konusuna bir danışın isterseniz.

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Uzun zamandır bakıyorum. Bugün canlı deneme fırsatım oldu. 1 saat boyunca istediğim görüntüyü açtırdım Ankara da ki servisi ile telefonda da görüştü . 75 inç için 85.500 fiyat verdiler ama yüksek mi yüksek tabi…

TCL kötü tv’dir asla demiyorum.
    Burada da ilk çıkışta uygun fiyatlıydı cihazları. Sonra ilgiyi gören her şirkette olduğu gibi coşturdular fiyatları.
    Aşağıdaki 2 tv’nin Türkiye fiyatı neredeyse aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 3 Nisan 2025; 20:4:3 >

• C855 serisinde anlamsız bir pahalılığı var avrupada tcl'nin.. İngilterede aynı TV 1300 usd karşılığı pound mesela..

Türkiyedeki % 22 bandrol ve ötvyi dikkate alırsanız hemen hemen ingiltere ile aynı fiyat.

Diğer serilerde bu yok. 755 mesela daha makul türkiyede ve avrupada. Tabii abd fiyatları ile başedilmez, o başka.

TCL'nin Türkiyedeki fiyat politikası bir tuhaf. Ara ara çok indirim yaptıkları modelleri oluyor. Mesela bugünlerde 75C855 80.000 civarı, ama 65C855 76 bin civarı...

Samsungda da benzer fark var. Bizde de 65S90D 2100 usd civarı en ucuz abdden % 50 pahalı..

SADECE SONY XF90 (BABA KONU)www.amazon.co.uk
    TCL 65C855K 65-inch QLED Mini LED TV, QLED PRO, 4K HDR Premium 3300nits, Smart TV Powered by Google TV (Dolby Vision & Atmos, Onkyo 2.1.2 sound system, 144Hz Motion Clarity Pro)
    https://www.amazon.co.uk/dp/B0D8TYZFGY?tag=kimovil04a-21&linkCode=osi&th=1

• Benim TV'de ekran yansıtma özelliği bir çalışıyor bir çalışmıyor kafasına göre takılıyor. Sizde de durum böyle mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.