Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.604
Cevap
216
Favori
973.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turom

Arkadaşlar ekrandaki sorunumla ilgili gerek burdaki N11 yetkilisi gerek sony çağrı merkezi gerekde servisle bir sürü görüşme yaptım. N11 forum donanım temsilcisine teşekkür ederim çünkü n11 den 4 5 defa aradılar beni. Servisle yaprığım görüşme gönderdiğim resimler üzerinden oldu. Servisin dediği (burda daha önce bir arkadaş da demişti ismini unuttum bağışlasın beni) bunu teknik olarka bir arıza olmadığı ve nrmal kullanımda sıkıntı çıkmadığı sürece işlem yapmayacakları yönünde oldu. Ayrıca olası normal kullanımı etkileycek herhangi bir durumda ilk aşamada yapılabiliyorsa tamir yapılamıyorsa iade ve değişim başlatabilecekleri tarafıma söylendi. Şu an için özellikle netflix ve ps4 ümle olabildiğince mutlu olmaya çalışıyorum. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Sormak istediğim başka bir husus varç Bu tv de ekran bölme yapabilirmiyiz. telefonlardaki masa üstündeki wideget gibi birşeyi tv ekranın bir bölümünde devamlı görebilirmiyim.
    geçmiş olsun hocam
    televizyonunuzla mutlu olmaya bakın
    bunlar ile uğraşılmıyor.
    burada uğraşılmadığını söylemeye çalıştığımda linç girişimi yapıldı tarafıma
    şuan 3.kişisiniz bu şekilde servisten cevap alan.
    maalesef servisler bunu sorun olarak kabul etmiyor.
    en iyi ayarları yaparak kullanmaya devam :)
    ben şahsen öyle yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: legolasea

hayırlısı olsun
    memnun kalırsınız inşallah

Alıntıları Göster
    Eyw kardeşim tşk ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun yalnız teşihrdeki tv ler günde 12 saat mağaza modunda çalısıyor ve her tarafları tv dolasıyla ev ortamından fazla ısınıyorlar yaptıkları indirim 8-9 aylık kullanımı karşılamıyor bence keşke biraz daha pazarlık yapsaydınız
  • legolasea L kullanıcısına yanıt
    Evet hocam teşekkür ederim açıklamalarınız için.
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için
  • Arkadaşlar yeni güncelleme gelmiş. Tv yi güncelleyen var mı acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • v6.5629 güncellemesi dün geldi şuan indiriyorum 1,7gb birazdan kuracağım. Tv i alalı 2 hafta oldu kumandadaki sesli komut bazen 15-20sn de açılıyor . İnternet ile alakası yok . Umarım yeni yazılımda çözülür çözülmez ise Sony Türkiye ile görüşeceğim benzer sorun yaşayan varmı kumanda ses komutu ile ilgili?
  • Hocam güncelleme yaptıktan sonra izlenimlerini paylaşır mısın ?

Sesli komutta ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Zaten çok sıkta kullanmıyorum hocam.

• 49 Va panel 100 hz

49XF8577

Su anda 5500 tl.

Haftaya 7500 TL olacak. Kesin bilgi.

• Arkadaşlar öncelikle Otomatik yazılım indirme bende açık durumda, help tuşuna basıyorum Sistem yazılım güncellemesine giriyorum yazılım sürümü olarak eski sürüm olan PKG6.5603 gözüküyor, sistem yazılım güncellemesine basıp sistem yazılım güncellemesini kontrol et'e bastığımda bu kez de '' Yazılımınız güncel'' yazıyor. Halbuki yeni yazılım PKG6.5629 şeklinde olmalıydı. Böyle birşey başına gelen var mı? Birkaç gün önce görüntünün biraz daha güzelleştiğini fark ettim acaba yazılımım kendi kendine güncellenmiş olmasına rağmen ismi eski versiyon olan PKG6.5603 şeklinde kalmış olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 10 Eylül 2018; 10:27:9 >
  • satem S kullanıcısına yanıt
    Hocam tv üzerinden günceleme hemen gelmiyor maalesef. Usb aracılığıyla güncelleme yapmanız gerekmekte. Bende yeni yazılımın tv ye gelmesini bekliyorum. Usb ile pekuğraşmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

Hocam tv üzerinden günceleme hemen gelmiyor maalesef. Usb aracılığıyla güncelleme yapmanız gerekmekte. Bende yeni yazılımın tv ye gelmesini bekliyorum. Usb ile pekuğraşmak istemiyorum.
    Bilgi için sağolun hocam bunu bilmiyordum ben aynı anda geliyor sanıyordum, bir arkadaş önceki mesajlarda Usb üzerinden yüklüyorum demişti bakalım o ne yazacak görüntü kalitesi artmış mı acaba.Çok garip ama bir kaç gündür benim tv'nin görüntü kalitesi bir tık arttı tam da yazılımın çıktığı güne denk geldi,yine de tv haberimiz olmadan yazılımı kendisine yükledi ama yazılımın ismi aynı kaldı mı acaba diye de düşünmüyor değilim.Tabi sizlere de son birkaç gündür görüntü kalitesi artmış gibi geliyorsa bu düşüncemde belki doğruluk payı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 10 Eylül 2018; 10:30:22 >

Hocam görüntü kalitesinde herhangi bir değişiklik görmedim ben. Ama tv yazılımı otomatik olarak güncellemiş olsa yazılım numarası ekranda mutlaka değişmiş olurdu. Değişmemesi mümkün değil hocam.

• Harici disk dizi-film arşiviniz için media player kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz?

• Üstadlar ben play Store'dan Tivibu uygulama sını bulamadım yukliyebilen var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: m_girit

49 Va panel 100 hz

49XF8577

Su anda 5500 tl.

Haftaya 7500 TL olacak. Kesin bilgi.
    Rtings'e göre bu model IPS panel kullanıyor VA değil.
  • PS4 oynayanlar bilir, Samsung KS8500 serisi bi ara PS4 Pro için en iyi televizyondu. Bende de ondan vardı fakat durup dururken panel arızası oluştu, garantisi devam ettiği için şansımı denicem ama kullanıcı hatası falan diyip panel değişimi yapmayacaklar gibi geliyor bana... Geçenlerde evde temizlik vardı, günahını almak istemiyorum ama yüksek ihtimal temizlikçi çamaşır sulu bi bezle televizyonun tozunu falan alayım dedi herhalde, olan oldu. Panel dikey çizgilerle mor görüntü falan veriyor...

Panel değişimleri de neredeyse sıfır tv fiyatları kadar... Ne önerirsiniz? Parasını verip paneli mi değiştireyim? Yoksa üzerine koyup Sony XF9005 serisine mi yöneleyim?

PS4 Pro ve Netflix'te 4K dizi ağırlıklı olmak üzere, PC'den indirdiğim 1080p filmleri izlemek ve Digiturk 4K kutu ile kullanıcam. Samsung KS serisinden, Sony XF90'a geçiş yaptığımda bariz bir fark yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Rtings'e göre bu model IPS panel kullanıyor VA değil.

Alıntıları Göster
    Rtings'e gore bu model VA kullaniyor IPS degil.

Sony ve bana gore de oyle. Cunku 49 ve 85 inch XF8577 -XF8596 VA Panel

55 - 65 - 75 IPS urerildi.

:-)

We have received reports that the 49" variant of the X850F available in Europe has a VA panel, as shown in this photo of the pixels. This size likely has better dark room performance but a narrow viewing angle.

DisplaySpecifications
    48.5" Sony KD-49XF8577 - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/3243115b

• quote:

Orijinalden alıntı: m_girit

Rtings'e gore bu model VA kullaniyor IPS degil.

Sony ve bana gore de oyle. Cunku 49 ve 85 inch XF8577 -XF8596 VA Panel

55 - 65 - 75 IPS urerildi.

:-)

We have received reports that the 49" variant of the X850F available in Europe has a VA panel, as shown in this photo of the pixels. This size likely has better dark room performance but a narrow viewing angle.

https://www.displayspecifications.com/en/model/3243115b

Alıntıları Göster
    İyiymiş o zaman güzel bir alternatif film ve konsol kullanacaklar için. İnceleyeceğim mediamarkta.

Usb üzerinden denedim ama güncelleme belli aşamadan sonra duruyor. Eski sürüme dönüyor maalesef.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.